lunch: donderdag t/m zondag vanaf 12.30 uur.
Diner: maandag t/m zondag vanaf 17.00 uur
op aanvraag gaan wij eerder open
Oplaadpunt

Vanaf 15 januari 2020   

MENU A € 30,50

ROMIGE MOSTERDSOEP
met bosui en crème fraiche

***

OP DE HUID GEBAKKEN SCHELVIS
met groenten van het seizoen

***

DESSERT VAN PASSIEVRUCHT
diverse bereidingen van passievrucht

Wijn suggestie:

Chardonnay Rondebosch Spanje 2018 € 31,50

Muscat Cogmans Kloof, Cape Muscat Zuid Afrika 2018 € 26,50

 

MENU B € 34,50

TARTAAR VAN GEROOKTE ZALM
Met roseval aardappelsalade, Citrus mayonaise en wasabi kroepoek

***

MET PADDESTOELEN GEVULDE PARELHOEN
met een saus van truffel

***

TRIO VAN CHOCOLADE
IJsje van witte chocolade, taartje pure chocolade en mousse

 

Wijn suggestie:

Chardonnay Woodhaven, California 2018

Fleurie Verpois, Clos de la Chappelle des bois 2015 € 41,50

Banyuls Bertrand 2018 € 49,50



MENU C € 40,50  

HUISGEMAAKTE BOEREN PATE
Compôte van appel en toast van brioche brood

***

RUNDERBOUILLON
met groene kruiden en paddenstoelen

***

KALFSSTAARTSUK
met mosterdsaus

***

CHEESECAKE VAN SEIZOENSFRUIT
met bijpassende curd en ijsje

 Wijn suggestie:

Chardonnay Woodhaven Manteca Californië 2018 € 31,50

Almotriga, Portugal 2014 € 35,00

Château Septy Monbazillac Frankrijk 2013 € 44,50

 

MENU D  € 44,50

TERRINE VAN GEKONFIJTE EEND
met een chutney van appel, rozijnen en vadouvan

***

BISQUE VAN SCHAALDIEREN
met crème fraiche  en bosui

***

GEBRADEN BAVETTE VAN HET LONGHORN RUND
met een grove mosterdsaus

***

CITROENTAART MET MERENGUE
Sorbetijs van bloedsinaasappel en lemoncurd

Wijn suggestie:

Pinot Gris Huber & Bleger Elzas Frankrijk 2017 € 41,50

Ronan by Clinet Bordeaux Frankrijk 2013 € 39,50

Château Septy Monbazillac Frankrijk 2013 € 44,50

 

MENU E € 45,50

 

TARTAAR VAN BAWYKOV ZALM
met citrus crème fraiche, zoet-zuur van komkommer en limoencrème

***

IN PARMA HAM GEWIKKELDE EENDENBORST
met linzen, appelstroop en Calvadossaus

***

GEBRADEN IBERICOLENDE
met saus van truffel en chutney van aubergine

***

BAVAROIS TAARTJE VAN MANGO
met een ijsje van kokos

Wijn suggestie:

Chardonnay Woodhaven Manteca Californië 2018 € 31,50                         

Rosso piceno Supreriore De Angelis Italie 2015 € 39,50

Crianza 3 Finca's Spanje 2015 € 39,50

Château Septy Monbazillac Frankrijk € 44,50

 


MENU F  € 52,50 

TERRINE VAN EEND EN COPPA DI PARMA
met appel rozijnen chutney en luchtige appelstroop

***

GESTOOMDE GRIETFILET
met een brandade en dragonbotersaus

***

GEBRADEN KALFSHAAS
met grove mosterdsaus

***

TERRINE VAN PETIT DORUVAL EN BLEU DE GRAVEN
met vijgenhoning en toast van brioche

***

TAARTJE VAN NOTEN EN PEREN
met roomijs van kaneel

Wijn suggestie:

Pinot Gris Huber & Blegner – Elzas Frankrijk 2017 € 41,50

Chardonnay vina Tarapaca 2018 Chili € 29,50

5 Fincas reserva Castillo Perelada Empordá Spanje 2015 € 49,50

Red Muscadel Rietvallei Zuid Afrika 2016 € 37,50

 

MENU G € 39,75 

BOERENPATE 
met een toastje van brioche en een chutney van appel en rozijnen

Of

ROMIGE MOSTERDSOEP
met crème fraiche

Of

TARTAAR VAN GEROOKTE ZALM
met salade van roseval aardappel wasabi kroepoek

***
ARTISJOK MET COUSCOUS UIT DE OVEN
met gepofte sjalot, doperwtencrème en seizoengroente

Of

 OP DE PLANCHA GEBAKKEN VIS VAN DE DAG
met een groente van het seizoen

Of

GEBAKKEN KALFSSTAARTSTUK
met een saus van truffel

***
SURPRISE DESSERT



MENU GASTRONOMIQUE € 59,50  

SURPRISE VOORGERECHT
Geserveerd met boeren brood en boter

***

OP DE PLANCHA GEBAKKEN VIS VAN DE DAG
geserveerd met garnituur van het seizoen

***

SCROPPINO “PRENTENKABINET”
citroen, limoen en limoncello

***

PIECE VAN DE CHEF
 

***

DESSERT PRENTENKABINET

                                                                                                                                 

   KABINET ARRANGEMENT € 52,50

 sprankelend aperitief met amuse

brood met boter

3-gangen surprise menu

2 drankjes naar keuze 
kopje koffie of thee met zoete lekkernij

      KABINET ARRANGEMENT € 56,50              

 sprankelend aperitief met amuse

brood met boter

3-gangen surprise menu & extra scroppino

2 drankjes naar keuze 
koffie | thee servies inclusief koekjes en bonbons

       

WALKING DINNER

VANAF 10 PERSONEN
ONTVANGST MET APERITIEF NAAR KEUZE & AMUSE
INCL FRISDRANK, VRUCHTENSAPPEN, BIER & HUISWIJNEN
 VANAF € 52,50


SURPRISEMENU  4, 5 OF 6 GANGEN

 

3 GANGEN € 39,50 IS INCLUSIEF AMUSE, BROOD PLANKJE DUS:
VOORGERECHT, HOOFDGERECHT EN DESSERT
4 GANGEN € 49,50 IS INCLUSIEF AMUSE, BROOD PLANKJE DUS:
VOORGERECHT, TUSSEN, HOOFDGERECHT EN DESSERT
5 GANGEN € 59,50 IS INCLUSIEF AMUSE, BROOD PLANKJE EN SCROPINO DUS:
VOORGERECHT, TUSSEN, SCROPPINO, HOOFDGERECHT EN DESSERT
6 GANGEN € 69,50 IS INCLUSIEF AMUSE, BROOD PLANKJE EN SCROPINO DUS:
VOORGERECHT, TUSSEN VLEES, TUSSEN VIS, SCROPPINO, HOOFDGERECHT EN DESSERT
7 GANGEN € 79,50 IS INCLUSIEF AMUSE, BROOD PLANKJE EN SCROPINO DUS:
VOORGERECHT, TUSSEN VLEES, TUSSEN VIS, SCROPPINO, HOOFDGERECHT EN DESSERT

 WIJNARRANGEMENT € 6,75 PER GLAS
HUISWIJNEN PER FLES € 27,50


 De prijzen zijn gebaseerd op één menu voor het hele gezelschap, met uitzondering van eventuele diëten en andere speciale wensen.
Elk menu kan worden uitgebreid met

 EXTRA

 

KOPJE KOFFIE VANAF € 3,45
KOFFIE SERVIES 5,95
TAPENADE & CROSTINI'S € 4,75
GEMENDE ZOUTE KOEKJES & NOOTJES € 6,00
WARM BITTERGARNITUUR (20 STUKS) € 18,50
lUXE OPGEMAAKTE TOASTJES (20 STUKS) € 37,50
MENUKAARTJE € 2,75
MINERAALWATER € 6,55 PER FLES 0,75 CL
SPOOM € 7,50
HOLLANSDSE KAAS ( 3 SOORTEN € 9,00)