lunch: donderdag t/m zondag vanaf 12.30 uur.
Diner: maandag t/m zondag vanaf 17.00 uur
op aanvraag gaan wij eerder open

  

MENU A € 29,50

 

ROMIGE MOSTERDSOEP
met crème frâiche en bosui

***

OP DE HUID GEBAKKEN SCHELVIS
met een dragon botersaus

***

TRIO VAN CHOCOLADE
chocoladetaartje, chocolade mousse en chocolade ijs

 

 

Wijn suggestie:

Chardonnay Rondebosch 2017                                                         € 31,50

Banyuls, Bertrand, Zuid Frankrijk                                                      € 49,50

 

 

MENU B € 33,50

 

BOEREN PATE
getoast brioche broodje en chutney van appel en rozijnen

***

MET PADDESTOELEN GEVULDE PARELHOEN
met een saus van truffel

***

CRÈME TAART VAN SINAASAPPEL EN CHOCOLADE
met vanille roomijs

 

Wijn suggestie:

Règnie Domaine Gilles Copéret 2015                                                      € 41,50

Red Muscadel Rietvallei Zuid Afrika 2018                                                € 37,50



MENU C € 39,50  

 

ROSBIEF VAN GEBRADEN HERT
Met een marmelade van rode uien, gefrituurde uien en zoet zuur van rode biet

***

WILD BOUILLON
met diverse kruiden en paddenstoelen

***

STAARTSTUK VAN  NOORD AMERIKAANS RUND
saus van grove mosterd en boerenboter

***

CHEESECAKE VAN SEIZOENSFRUIT
met crème van mascarpone en vanille

 

 

Wijn suggestie:

Chardonnay Woodhaven  Manteca Californië 2016 € 31,50

3 Finca’s Castillo Perelade Crianza Spanje 2014 € 39,50

Château Le Touron Monbazillac Frankrijk 2014 € 44,50

 

MENU D  € 42,50

 

TERINNE VAN GECONFIJTE EEND
compote van appel en rozijnen en toast van brioche brood

***

OP DE HUID GEBAKKEN SCHELVIS
Met een botersaus

***

GEBRADEN HERTENBOUT
met wildpeper en wildjus

***

BROWNIE MET GEROOSTERDE NOTEN EN ROZIJNEN
Roomijs van witte chocolade en coulis van kersen

 

Wijn suggestie:

Pinot Gris Huber & Bleger Elzas Frankrijk 2016 € 41,50

Ronan by Clinet Bordeaux Frankrijk 2013 € 37,50

Banyuls, Bertrand Zuid Frankrijk 2013 € 49,50

 

MENU E € 44,50

 

GEBRADEN IBERICO LENDE
gevuld met salade van roseval aardappel, krokant spek en een dressing van rozijnen

***

GEBAKKEN DORADE  MET EEN KRUIDENKORST MET REYPENEAAR
met een beurre Blanc saus

***

GEBAKKEN PIANOSTUK
met saus van abdijbier, laurier en sjalot

***

BREAD AND BUTTER PUDDING VAN FIVE SPICE BROOD EN STROH RUM
met kaneel roomijs en vanille crème

 

Wijn suggestie:

Pinot Gris Huber & Bleger Elzas Frankrijk 2016 € 41,50                          

Riesling S.A.Prüm – Moezel Duitsland 2016 € 37,50

Pomares Portugal 2016 € 35,00

Château Le Touron Monbazillac 2014 Frankrijk € 44,50

 


MENU F  € 49,50 

 

 

MARBRÉ VAN EENDENLEVER EN COPPA VAN WILDZWIJN
met appel rozijnen chutney en luchtige appelstroop

***

GESTOOMDE GRIETFILET
met een mousseline van truffelaardappel en dragonbotersaus

***

GEBRADEN HERTENFILET
met een saus van Madeira en aceto balsamico

***

TERRINE VAN PETIT DORUVAL EN BLUE DE GRAVE
met vijgenhoning en toast van brioche

***

TAARTJE VAN DOYENNE DU COMICE EN AMANDELSPIJS
met een saus van vanille en amandel roomijs

 

Wijn suggestie:

Pinot Gris Huber & Blegner – Elzas Frankrijk 2016 € 41,50

Sauvignon Blanc Viognier Chardonnay vina Tarapaca 2017 Chili € 29,50

5 Fincas reserva Castillo Perelada Empordá Spanje 2013 € 49,50

Château Le Touron Monbazillac 2014 Frankrijk € 44,50

 

MENU G € 39,75 

 

ROMIGE MOSTERDSOEP
met crème frâiche en bosui

Of

BOEREN PATE
met een toastje van brioche en een chutney van appel

Of

MAKREELRILETTE
met salade van roseval aardappel en gemarineerde scampi

***
ARTISJOK MET COUSCOUS UIT DE OVEN
met gepofte sjalot, doperwtencrème en seizoengroente

Of

 OP DE HUID GEBAKKEN SCHELVIS
met een dragonbotersaus

Of

GEBAKKEN KALFSSTAARTSTUK
met een saus van truffel

***

SURPRISE DESSERT



MENU GASTRONOMIQUE € 59,50 

  

SURPRISE VOORGERECHT
Geserveerd met boeren brood en boter

***

OP DE PLANCHA GEBAKKEN VIS VAN DE DAG
geserveerd met garnituur van het seizoen

***

SCROPPINO “PRENTENKABINET”
citroen, limoen en limoncello

***

PIECE VAN DE CHEF
 

***

DESSERT PRENTENKABINET

                                                                                                                                 

   KABINET ARRANGEMENT € 49,75

 sprankelend aperitief met amuse

brood met boter

3-gangen surprise menu

2 drankjes naar keuze 
kopje koffie of thee met zoete lekkernij

      KABINET ARRANGEMENT € 54,50              

 sprankelend aperitief met amuse

brood met boter

3-gangen surprise menu & extra scroppino

2 drankjes naar keuze 
koffie | thee servies inclusief koekjes en bonbons

       

WALKING DINNER

VANAF 10 PERSONEN
ONTVANGST MET APERITIEF NAAR KEUZE & AMUSE
INCL FRISDRANK, VRUCHTENSAPPEN, BIER & HUISWIJNEN
 VANAF € 49,75


SURPRISEMENU  4, 5 OF 6 GANGEN

 

3 GANGEN € 39,50 IS INCLUSIEF AMUSE, BROOD PLANKJE DUS:
VOORGERECHT, HOOFDGERECHT EN DESSERT
4 GANGEN € 49,50 IS INCLUSIEF AMUSE, BROOD PLANKJE DUS:
VOORGERECHT, TUSSEN, HOOFDGERECHT EN DESSERT
5 GANGEN € 59,50 IS INCLUSIEF AMUSE, BROOD PLANKJE EN SCROPINO DUS:
VOORGERECHT, TUSSEN, SCROPPINO, HOOFDGERECHT EN DESSERT
6 GANGEN € 69,50 IS INCLUSIEF AMUSE, BROOD PLANKJE EN SCROPINO DUS:
VOORGERECHT, TUSSEN VLEES, TUSSEN VIS, SCROPPINO, HOOFDGERECHT EN DESSERT
7 GANGEN € 79,50 IS INCLUSIEF AMUSE, BROOD PLANKJE EN SCROPINO DUS:
VOORGERECHT, TUSSEN VLEES, TUSSEN VIS, SCROPPINO, HOOFDGERECHT EN DESSERT

 WIJNARRANGEMENT € 6,50 PER GLAS
HUISWIJNEN PER FLES € 26,50


 De prijzen zijn gebaseerd op één menu voor het hele gezelschap, met uitzondering van eventuele diëten en andere speciale wensen.
Elk menu kan worden uitgebreid met

 EXTRA

 

KOPJE KOFFIE VANAF € 3,25
KOFFIE SERVIES 5,50
TAPENADE & CROSTINI'S € 4,75
GEMENDE ZOUTE KOEKJES & NOOTJES € 6,00
WARM BITTERGARNITUUR (20 STUKS) € 18,50
lUXE OPGEMAAKTE TOASTJES (20 STUKS) € 37,50
MENUKAARTJE € 2,75
MINERAALWATER € 6,50 PER FLES 0,75 CL
SPOOM € 7,50
HOLLANSDSE KAAS ( 3 SOORTEN € 9,00)