lunch: donderdag t/m zondag vanaf 12.30 uur.
Diner: maandag t/m zondag vanaf 17.00 uur
op aanvraag gaan wij eerder open


MENUSUGGESTIES:

 

Lunchmenu 12:30 
2 gangen € 24,50
3 gangen € 32,00

Theater menu 17:00 tot 19:45
2 gangen € 22,50


PIETERSKERK ARRANGEMENT € 39,75 p.p.

VELOUTE UIT HET SEIZOEN
geserveerd met brood en boter 
***
HOOFDGERECHT VAN DE CHEF
***
KOFFIE GOURMAND

2 drankjes naar keuze 

  

MENU A € 29,50

ROMIGE MOSTERDSOEP
met bos ui en gerookte eendenborst

***

OP DE HUID GEBAKKEN SCHELVIS
met een dragon boter saus

***

CITROENTAART MET MERENGUE
roomijs van sinaasappel en Grand manier

Wijn suggestie:

Chardonnay Rondebosch Zuid Afrika 2016 € 27,50

Moscato d’Asti, Ca Solara Piemonte Italië 2014 € 28,50

 

MENU B € 33,50

 RILETTE VAN GESTOOMDE MAKREEL
met salade van roseval aardappel en gemarineerde scampi

***

MET PADDESTOELEN GEVULDE PARELHOEN
met een saus van truffel

***

CREMETAART VAN SINAASAPPEL EN CHOCOLADE
met American cookie roomijs

 

Wijn suggestie:

Sauvignon Blanc Viognier Chardonnay vina Tarapaca 2016 Chili € 27,50

Règnie Domaine Gilles Copéret Beaujolais 2015 € 41,50

Muscat Beaumes de Venise Rhone Frankrijk 2015 € 52,50

MENU C € 39,50  

ROSBIEF VAN GEBRADEN HERT
met een marmelade van rode uien, gefrituurde uien en zoet zuur van rode biet

***

WILD BOUILLON
met diverse kruiden en paddenstoelen

***

STAARTSTUK VAN  NOORD AMERIKAANS RUND
saus van grove mosterd en boerenboter

***

CHEESECAKE VAN SEIZOENSFRUIT
met crème van mascarpone en vanille

 

Wijn suggestie:

Chardonnay Woodhaven  Manteca Californië 2015 € 29,50

3 Fincas reserva Castillo Perelada Empordá Spanje 2013 € 39,50
Smaakomschrijving: Rijp, rond weelderig, vol, krachtig en een hemelde afdronk

Château Le Touron Monbazillac Frankrijk 2014 € 44,50
Smaakomschrijving: Laat geoogste druiven met veel suiker en smaken van perzik, nectarine, citrus en bloemen

  

MENU D  € 42,50

 

TERINNE VAN GECONFIJTE EEND
compote van appel en rozijnen en toast van brioche brood

***

BISQUE VAN SCHAALDIEREN
met crème fraiche en Hollandse garnalen

***

GEBRADEN HERTENBOUT
met wildstoof en wildjus

***

BROWNIE MET GEROOSTERDE NOTEN EN ROZIJNEN
Roomijs van witte chocolade en coulis van kersen

Wijn suggestie:

Pinot Gris Huber & Bleger Elzas Frankrijk 2014 € 39,50

Ronan by Clinet Bordeaux Frankrijk 2013 € 37,50

Banyuls Zuid Frankrijk 2015 € 49,50
Bertrand

 

MENU E € 44,50

 

GEBRADEN IBERICO LENDE
gevuld met salade van roseval aardappel, krokant spek en een dressing van rozijnen

***

GEBAKKEN DORADE  MET EEN KRUIDENKORST MET REYPENEAAR
met een beurre Blanc saus

***

GEBAKKEN PIANOSTUK
met saus van abdijbier, laurier en sjalot

***

BREAD AND BUTTER PUDDING VAN FIVE SPICE BROOD EN STROH RUM
met kaneel roomijs en vanille crème

 

 

Wijn suggestie:

Pinot Gris Huber & Bleger Elzas Frankrijk 2014 € 39,50

Riesling S.A.Prüm – Duitsland 2016 € 37,50

Zinfandel Woodhaven Manteca California 2013 € 27,50

Château Le Touron Monbazillac 2014 Frankrijk € 44,50


MENU F  € 49,50 

TERRINE VAN EENDENLEVER EN COPPA VAN WILDZWIJN
met appel rozijnen chutney en luchtige appelstroop

***

GESTOOMDE GRIETFILET
met een mousseline van truffelaardappel en dragonbotersaus

***

GEBRADEN HERTENFILET
met een saus van Madeira en aceto balsamico

***

TERRINE VAN PETIT DORUVAL EN BLUE DE GRAVE
met vijgenhoning en toast van brioche

***

TAARTJE VAN DOYENNE DU COMICE EN AMANDELSPIJS
met een saus van vanille en amandel roomijs

Wijn suggestie:
Pinot Gris Huber & Bleger Elzas Frankrijk 2014 € 39,50

Sauvignon Blanc Viognier Chardonnay vina Tarapaca 2016 Chili € 27,50

5 Fincas reserva Castillo Perelada Empordá Spanje 2013 € 49,50

Château Le Touron Monbazillac 2014 Frankrijk € 44,50

MENU G € 35,75 

ROMIGE MOSTERDSOEP
met crème frâiche en bosui

Of

BOEREN WILD PATE
met een toastje van brioche en een chutney van rode biet

Of

MAKREELRILETTE
met salade van roseval aardappel en gemarineerde scampi

***
ARTISJOK MET COUSCOUS UIT DE OVEN
met gepofte sjalot, doperwtencrème en seizoengroente

Of

 OP DE HUID GEBAKKEN SCHELVIS
met een dragonbotersaus

Of

GEBAKKEN KALFSSTAARTSTUK
met een saus van truffel

***

SURPRISE DESSERT

MENU GASTRONOMIQUE € 59,50 

SURPRISE VOORGERECHT
Geserveerd met boeren brood en boter

***

OP DE PLANCHA GEBAKKEN VIS VAN DE DAG
geserveerd met garnituur van het seizoen

***

SCROPPINO “PRENTENKABINET”
citroen, limoen en limoncello

***

PIECE VAN DE CHEF
 

***

DESSERT PRENTENKABINET

                                                                                                                                 

   KABINET ARRANGEMENT € 49,75

 sprankelend aperitief met amuse

brood met boter

3-gangen surprise menu

2 drankjes naar keuze 
kopje koffie of thee met zoete lekkernij

      KABINET ARRANGEMENT € 54,50              

 sprankelend aperitief met amuse

brood met boter

3-gangen surprise menu & extra scroppino

2 drankjes naar keuze 
koffie | thee servies inclusief koekjes en bonbons

       

WALKING DINNER

VANAF 10 PERSONEN
ONTVANGST MET APERITIEF NAAR KEUZE & AMUSE
INCL FRISDRANK, VRUCHTENSAPPEN, BIER & HUISWIJNEN
 VANAF € 49,75


SURPRISEMENU 

 

3 GANGEN € 39,50
4 GANGEN € 47,50
5 GANGEN € 54,50

 WIJNARRANGEMENT € 6,50 PER GLAS
HUISWIJNEN PER FLES € 24,75


 De prijzen zijn gebaseerd op één menu voor het hele gezelschap, met uitzondering van eventuele diëten en andere speciale wensen.
Elk menu kan worden uitgebreid met

 EXTRA

 

KOPJE KOFFIE VANAF € 3,00
KOFFIE SERVIES 4,95
TAPENADE & CROSTINI'S € 4,75
GEMENDE ZOUTE KOEKJES & NOOTJES € 6,00
WARM BITTERGARNITUUR (20 STUKS) € 18,50
lUXE OPGEMAAKTE TOASTJES (20 STUKS) € 37,50
MENUKAARTJE € 2,50
MINERAALWATER € 6,50 PER FLES 0,75 CL
SPOOM € 7,50
HOLLANSDSE KAAS ( 3 SOORTEN € 9,00)