lunch: donderdag t/m zondag vanaf 12.30 uur.
Diner: maandag t/m zondag vanaf 17.00 uur
op aanvraag gaan wij eerder open
Oplaadpunt

VANAF 15 OKTOBER   

MENU A € 30,50

 ROMIGE MOSTERDSOEP
met crème frâiche en bosui

***

OP DE HUID GEBAKKEN SCHELVIS
met een dragon botersaus

***

TRIO VAN CHOCOLDADE
taartje, mousse en ijs

Wijn suggestie:

Chardonnay Rondebosch Spanje 2017 € 31,50

Banyuls, Bertrand Zuid Frankrijk 2014 € 49,50

 

MENU B € 34,50

 BOEREN WILD PATE
getoast brioche broodje en een chutney van appel en rozijnen

***

MET PADDESTOELEN GEVULDE PARELHOEN
met een saus van truffel

***

CRÈMETAART VAN SINAASAPEL EN CHOCOLADE
met vanille roomijs

 

Wijn suggestie:

Régnié Domaine Gilles Copéret Beaujolais 2015 € 41,50

Red muscadel Rietvallei Zuid Afrika 2018 € 37,50



MENU C € 40,50  

 ROSBIEF VAN GEBRADEN HERT
met een marmelade van rode ui, gefrituurde ui en zoet zuur van rode biet

***

WILD BOUILLON
met diverse kruiden en paddenstoelen

***

STAARTSUK VAN NOORD AMERIKAANS RUND
met een grove mosterdsaus en boerenboter

***

CHEESECAKE VAN SEIZOENSFRUIT
met crème van mascarpone en vanille

 Wijn suggestie:

Chardonnay Woodhaven Manteca Californië 2018 € 31,50

3 Finca's Castillo Perelade Crianza Spanje 2015 € 39,50

Château Septy Monbazillac Frankrijk 2013 € 44,50

 

MENU D  € 44,50

 TERRINE VAN GEKONFIJTE EEND
compote van appel en rozijnen en toast van brioche brood

***

OP DE HUID GEBAKKEN SCHELVIS
met een botersaus

***

GEBRADEN HERTENBOUT
met wildpeper en wildjus

***

BROWNY MET GEROOSTERDE NOTEN EN ROZIJNEN
roomijs van witte chocolade en coulis van kersen

Wijn suggestie:

Pinot Gris Huber & Bleger Elzas Frankrijk 2017 € 41,50

Ronan by Clinet Bordeaux Frankrijk 2013 € 39,50

Banyuls, Bertrand Zuid Frankrijk 2014 € 49,50

 

MENU E € 45,50

 GEBRADEN IBERICO LENDE
gevuld met salade van roseval aardappel, krokant spek en dressing van rozijnen

***

GEBAKKEN DORADE MET EEN KRUIDENKORST VAN REYPENAER
botersaus

***

GEBRADEN KALFSTAARTSTUK
met saus abdijbier, laurier en sjalot

***

BREAD AND BUTTER PUDDING VAN FIVE SPICE BROOD EN STROH RUM
met kaneel roomijs en vanille crème 

Wijn suggestie:

Pinot Gris Huber & Bleger Elzas Frankrijk 2017 € 41,50                         

Riesling S.A. Prüm - Moezel Duitsland 2017 € 39,50

Almoriga Porugal 2015 € 35,00

Château Septy Monbazillac Frankrijk € 44,50

 


MENU F  € 52,50 

  MARBRÉ VAN EEND EN KONIJN
met appel rozijnen chutney en luchtige appelstroop

***

GESTOOMDE GRIETFILET
met een mousseline van truffelaardappel en dragonbotersaus

***

GEBRADEN HERTENFILET
met saus van Madeira en aceto balsamico

***

TERRINE VAN PETIT DORUVAL EN BLEU DE GRAVEN
met vijgenhoning en toast van brioche

***

TAARTJE VAN DOYENNE DU COMICE EN AMANDELSPIJS
met een saus van vanille en amandel roomijs

Wijn suggestie:

Pinot Gris Huber & Blegner – Elzas Frankrijk 2017 € 41,50

Sauvignon blanc, Viognier en Chardonnay vina Tarapaca 2018 Chili € 29,50

5 Fincas reserva Castillo Perelada Empordá Spanje 2015 € 49,50

Château Septy Monbazillac 2013 Frankrijk € 44,50

 

MENU G € 39,75 

 ROMIGE MOSTERDSOEP
met crème frâiche en bosui

Of

BOEREN PATE
met een toastje van brioche en een chutney van appel

Of

MAKREEL RILETTE
Met een salade van roseval aardappel en scampi

***
ARTISJOK MET COUSCOUS UIT DE OVEN
met compote van ui, doperwtencrème en seizoengroente

Of

 OP DE PLANCHA GEBAKKEN VIS VAN DE DAG
met een dragon botersaus

Of

GEBAKKEN KALFSSTAARTSTUK
met een saus van truffel

***

SURPRISE DESSERT



MENU GASTRONOMIQUE € 59,50  

SURPRISE VOORGERECHT
Geserveerd met boeren brood en boter

***

OP DE PLANCHA GEBAKKEN VIS VAN DE DAG
geserveerd met garnituur van het seizoen

***

SCROPPINO “PRENTENKABINET”
citroen, limoen en limoncello

***

PIECE VAN DE CHEF
 

***

DESSERT PRENTENKABINET

                                                                                                                                 

   KABINET ARRANGEMENT € 52,50

 sprankelend aperitief met amuse

brood met boter

3-gangen surprise menu

2 drankjes naar keuze 
kopje koffie of thee met zoete lekkernij

      KABINET ARRANGEMENT € 56,50              

 sprankelend aperitief met amuse

brood met boter

3-gangen surprise menu & extra scroppino

2 drankjes naar keuze 
koffie | thee servies inclusief koekjes en bonbons

       

WALKING DINNER

VANAF 10 PERSONEN
ONTVANGST MET APERITIEF NAAR KEUZE & AMUSE
INCL FRISDRANK, VRUCHTENSAPPEN, BIER & HUISWIJNEN
 VANAF € 52,50


SURPRISEMENU  4, 5 OF 6 GANGEN

 

3 GANGEN € 39,50 IS INCLUSIEF AMUSE, BROOD PLANKJE DUS:
VOORGERECHT, HOOFDGERECHT EN DESSERT
4 GANGEN € 49,50 IS INCLUSIEF AMUSE, BROOD PLANKJE DUS:
VOORGERECHT, TUSSEN, HOOFDGERECHT EN DESSERT
5 GANGEN € 59,50 IS INCLUSIEF AMUSE, BROOD PLANKJE EN SCROPINO DUS:
VOORGERECHT, TUSSEN, SCROPPINO, HOOFDGERECHT EN DESSERT
6 GANGEN € 69,50 IS INCLUSIEF AMUSE, BROOD PLANKJE EN SCROPINO DUS:
VOORGERECHT, TUSSEN VLEES, TUSSEN VIS, SCROPPINO, HOOFDGERECHT EN DESSERT
7 GANGEN € 79,50 IS INCLUSIEF AMUSE, BROOD PLANKJE EN SCROPINO DUS:
VOORGERECHT, TUSSEN VLEES, TUSSEN VIS, SCROPPINO, HOOFDGERECHT EN DESSERT

 WIJNARRANGEMENT € 6,75 PER GLAS
HUISWIJNEN PER FLES € 27,50


 De prijzen zijn gebaseerd op één menu voor het hele gezelschap, met uitzondering van eventuele diëten en andere speciale wensen.
Elk menu kan worden uitgebreid met

 EXTRA

 

KOPJE KOFFIE VANAF € 3,45
KOFFIE SERVIES 5,95
TAPENADE & CROSTINI'S € 4,75
GEMENDE ZOUTE KOEKJES & NOOTJES € 6,00
WARM BITTERGARNITUUR (20 STUKS) € 18,50
lUXE OPGEMAAKTE TOASTJES (20 STUKS) € 37,50
MENUKAARTJE € 2,75
MINERAALWATER € 6,55 PER FLES 0,75 CL
SPOOM € 7,50
HOLLANSDSE KAAS ( 3 SOORTEN € 9,00)