lunch: donderdag t/m zondag vanaf 12.30 uur.
Diner: maandag t/m zondag vanaf 17.00 uur
op aanvraag gaan wij eerder open
Oplaadpunt

  

MENU A € 30,50

 ROMIGE MOSTERDSOEP

met bosui en gerookte eendenborst

***

OP DE HUID GEBAKKEN SCHELVIS
met groenten van het seizoen

***

DESSERT VAN PASSIEVRUCHT
diverse bereidingen van passievrucht

Wijn suggestie:

Chardonnay Rondebosch Spanje 2017 € 31,50

Muscat Cogmans Kloof Cape Muscat zuid Afrika 2018 € 26,50

 

MENU B € 34,50

 TARTAAR VAN GEROOKTE RUNDERBIL 
met roseval aardappelsalade en truffel mayonaise

***

MET PADDESTOELEN GEVULDE PARELHOEN
met een saus van truffel

***

TRIO VAN CHOCOLADE
IJsje van witte chocolade, taartje pure chocolade en mousse

 

Wijn suggestie:

Chardonnay Woodhaven California 2017 € 31,50

Règnie Domaine Gilles Copéret Beaujolais 2015 € 41,50

Banyuls Bertrands Frankrijk 2013 € 49,50



MENU C € 40,50  

 TERRINE VAN POLDERHOEN

compôte van appel en toast van brioche brood

***

RUNDERBOUILLON
met diverse kruiden en paddenstoelen

***

KALFSSTAARTSUK
met mosterdsaus

***

CHEESECAKE VAN SEIZOENSFRUIT
met crème van mascarpone

 Wijn suggestie:

Chardonnay Woodhaven Manteca Californië 2017 € 31,50

Almotriga Colheita Douro Portugal 2015 € 35,00

Château Septy Monbazillac Frankrijk 2013 € 44,50

 

MENU D  € 43,50

 TERRINE VAN GEKONFIJTE EEND

met een chutney van appel, rozijnen en vadouvan

***

BISQUE VAN SCHAALDIEREN
met crème fraiche  en Hollandse garnalen

***

GEBRADEN EZELSTUK VAN HET LONGHORN RUND
met een grove mosterdsaus

***

CITROENTAART MET MERENGUE
roomijs van sinaasappel en lemoncurd

Wijn suggestie:

Pinot Gris Huber & Bleger Elzas Frankrijk 2016 € 41,50

Ronan by Clinet Bordeaux Frankrijk 2013 € 37,50

Château Septy Monbazillac Frankrijk 2013 € 44,50

 

MENU E € 45,50

 TARTAAR VAN BAWYKOV ZALM

met citrus crème fraiche, zoet-zuur van venkel en limoencrème

***

IN PARMA HAM GEWIKKELDE EENDENBORST
met een truffelfarce en Calvadossaus

***

GEBRADEN IBERICOLENDE
met saus van truffel en chutney van aubergine

***

BAVAROIS TAARTJE VAN MANGO
met een ijsje van kokos 

Wijn suggestie:

Chardonnay Woodhaven  Manteca Californië 2017 € 31,50                          

Rosso piceno superiore de Angelis italië 2015 € 39,50

3 Finca's Castillo Perelade Frankrijk 2015 € 39,50

Château Le Touron Monbazillac 2014 Frankrijk € 44,50

 


MENU F  € 52,50 

  TERRINE VAN EENDENLEVER EN COPPA DI PARMA

met appel rozijnen chutney en luchtige appelstroop

***

GESTOOMDE GRIETFILET
met een mousseline van truffelaardappel en dragonbotersaus

***

GEBRADEN KALFSHAAS
met grove mosterdsaus

***

TERRINE VAN PETIT DORUVAL EN BLEU DE GRAVEN
met vijgenhoning en toast van brioche

***

TAARTJE VAN NOTEN EN PEREN
met roomijs van kaneel

Wijn suggestie:

Pinot Gris Huber & Blegner – Elzas Frankrijk 2016 € 41,50

Chardonnay vina Tarapaca 2017 Chili € 29,50

5 Fincas reserva Castillo Perelada Empordá Spanje 2015 € 49,50

Château Le Touron Monbazillac 2013 Frankrijk € 44,50

 

MENU G € 39,75 

 ROMIGE MOSTERDSOEP

met crème frâiche en bosui

Of

BOEREN PATE
met een toastje van brioche en een chutney van appel

Of

TARTAAR VAN GEROOKTE ZALM
Met een salade van roseval aardappel en avocado

***
ARTISJOK MET COUSCOUS UIT DE OVEN
met gepofte sjalot, doperwtencrème en seizoengroente

Of

 OP DE PLANCHA GEBAKKEN VIS VAN DE DAG
met groente van het seizoen

Of

GEBAKKEN KALFSSTAARTSTUK
met een saus van truffel

***

SURPRISE DESSERT



MENU GASTRONOMIQUE € 59,50  

SURPRISE VOORGERECHT
Geserveerd met boeren brood en boter

***

OP DE PLANCHA GEBAKKEN VIS VAN DE DAG
geserveerd met garnituur van het seizoen

***

SCROPPINO “PRENTENKABINET”
citroen, limoen en limoncello

***

PIECE VAN DE CHEF
 

***

DESSERT PRENTENKABINET

                                                                                                                                 

   KABINET ARRANGEMENT € 52,50

 sprankelend aperitief met amuse

brood met boter

3-gangen surprise menu

2 drankjes naar keuze 
kopje koffie of thee met zoete lekkernij

      KABINET ARRANGEMENT € 56,50              

 sprankelend aperitief met amuse

brood met boter

3-gangen surprise menu & extra scroppino

2 drankjes naar keuze 
koffie | thee servies inclusief koekjes en bonbons

       

WALKING DINNER

VANAF 10 PERSONEN
ONTVANGST MET APERITIEF NAAR KEUZE & AMUSE
INCL FRISDRANK, VRUCHTENSAPPEN, BIER & HUISWIJNEN
 VANAF € 52,50


SURPRISEMENU  4, 5 OF 6 GANGEN

 

3 GANGEN € 39,50 IS INCLUSIEF AMUSE, BROOD PLANKJE DUS:
VOORGERECHT, HOOFDGERECHT EN DESSERT
4 GANGEN € 49,50 IS INCLUSIEF AMUSE, BROOD PLANKJE DUS:
VOORGERECHT, TUSSEN, HOOFDGERECHT EN DESSERT
5 GANGEN € 59,50 IS INCLUSIEF AMUSE, BROOD PLANKJE EN SCROPINO DUS:
VOORGERECHT, TUSSEN, SCROPPINO, HOOFDGERECHT EN DESSERT
6 GANGEN € 69,50 IS INCLUSIEF AMUSE, BROOD PLANKJE EN SCROPINO DUS:
VOORGERECHT, TUSSEN VLEES, TUSSEN VIS, SCROPPINO, HOOFDGERECHT EN DESSERT
7 GANGEN € 79,50 IS INCLUSIEF AMUSE, BROOD PLANKJE EN SCROPINO DUS:
VOORGERECHT, TUSSEN VLEES, TUSSEN VIS, SCROPPINO, HOOFDGERECHT EN DESSERT

 WIJNARRANGEMENT € 6,75 PER GLAS
HUISWIJNEN PER FLES € 27,50


 De prijzen zijn gebaseerd op één menu voor het hele gezelschap, met uitzondering van eventuele diëten en andere speciale wensen.
Elk menu kan worden uitgebreid met

 EXTRA

 

KOPJE KOFFIE VANAF € 3,45
KOFFIE SERVIES 5,95
TAPENADE & CROSTINI'S € 4,75
GEMENDE ZOUTE KOEKJES & NOOTJES € 6,00
WARM BITTERGARNITUUR (20 STUKS) € 18,50
lUXE OPGEMAAKTE TOASTJES (20 STUKS) € 37,50
MENUKAARTJE € 2,75
MINERAALWATER € 6,55 PER FLES 0,75 CL
SPOOM € 7,50
HOLLANSDSE KAAS ( 3 SOORTEN € 9,00)