lunch: donderdag t/m zondag vanaf 12.30 uur.
Diner: maandag t/m zondag vanaf 17.00 uur
op aanvraag gaan wij eerder open
Oplaadpunt

RESTAURANTWEEK THUIS

1 t/m 12 Maart

 

 

 

 

 

RESTAURANTWEKEN THUIS!

 Beste gasten, 

 Tijdens het Restaurantweken, hebben wij een speciaal Verrassings (thuis) menu samengesteld. Ook leuk om cadeau te geven! Een 4-gangen Surprisemenu is €39,50 p.p. en is inclusief alcohol vrije cocktail, brood & boter en 4 gangen surprisemenu.

Dit menu kan besteld worden van 1 t/m 12 Maart as.

  Hoe werkt het?

De bestelling kunt u via e-mail info@prentenkabinet.nl  aan ons doorgeven. Graag ontvangen, uw naam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mail en datum. Na bevestiging van uw bestelling, ontvangt u van ons een betaalverzoek. Na ontvangst van uw betaling zullen wij ervoor zorgen dat uw bestelling op het door u gekozen datum klaar staat in ons restaurant. U kunt uw bestelling tussen 16:00 en 18:00 uur afhalen in ons restaurant. Het enige wat u nog hoeft te doen is het Surprisemenu uit te pakken en de receptuur te volgen. De soep en het hoofdgerecht moeten nog verwarmd worden! Met een minimaal aantal handelingen zet u een heerlijk culinair viergangendiner op tafel. Uiteraard kunt u ervan uitgaan dat iedere bestelling met de hoogst mogelijke hygiëne gepaard zal gaan en kan het menu ook 1 dag in de koelkast gepakeerd worden om het de volgende dag te nuttigen.

 Voor gasten die het niet zelf kunnen ophalen, komt taxi bedrijf Wielkens dit Paasweekend voor €10,- bezorgkosten uw menu brengen op de aangegeven datum.

 

 Wijn erbij?

Zoals u van ons gewend bent hebben we gedacht aan wijnen bij het menu. Deze wijnen kunt u mee bestellen met het thuismenu. Hierin kunt u een keuze maken tussen rood (Cabernet Sauvignon, Zuid-Frankrijk, Côtes de Thongue), wit (Chenin Blanc, Zuid-Afrika, Robertson) of rosé (Grenache, Zuid-Frankrijk, Languedoc) € 16,95 per fles. Wenst u een andere fles wijn uit onze wijnkaart dan verlenen wij 25% korting per fles? Dat is uiteraard ook mogelijk. Als toevoeging kunt u ook een fles mineraalwater met of zonder bubbels bestellen € 2,75 per fles.

 

Betaling

Op de dag van uw bestelling, ontvangt u van ons een betaalverzoek. Na ontvangst van uw betaling maken wij uw bestelling gereed.

 

Restaurantweekmenu

Aperitief, 4-gangen surprisemenu incl. brood en boter €39,50 p.p.

Dieetwensen zijn geen probleem!Met vriendelijke groet, Team

 

Het Prentenkabinet

Kloksteeg 25

2311 SK Leiden

071-5126666

info@prentenkabinet.nl

 terug