Lunch: dagelijks vanaf 12.00 uur tot 18.00 uur.
Diner: dagelijks vanaf 17.00 uur
Oplaadpunt

DINER FOR LOVERS THUISMENU OF PAKKET

Verwen uw partner (ook op moederdag 9 mei) op een speciale gelegenheid met een heerlijk Lovers thuisarrangement of geef een Lovers pakket cadeau van Het Prentenkabinet!

 

 

(MOEDERDAG) LOVERS THUIS MET
CATERING LE JAMBON

  Verwen uw partner/vrienden of familie met een  heerlijk Lovers thuismenu van Het Prentenkabinet. Geniet samen van een heerlijk 4 gangenmenu of breng het langs als cadeau. Het arrangement is € 99,95 per 2 personen en is te dagelijks te bestellen!

Hoe werkt het?

Een Lovers thuisarrangement bestellen is heel eenvoudig. U bestelt via info@prentenkabinet.nl. Graag aangeven dat u het Lovers thuisarrangement zou willen bestellen. Graag ontvangen wij van u uw naam, 06-nummer, het aantal personen! U ontvangt van ons een bevestiging en een betaalverzoek per e-mail. U haalt het menu op, tussen 15:00 en 18:00.

 

Lovers (Moederdag) thuisarrangement

In elk arrangement vindt u een kleine verrassing voor uw partner.

€ 99,95 per 2 personen:

  • Brood en boter
  • 4 gangen surprisemenu
  • Aperitief voor 2
  • Verrassing voor uw partner

Het arrangement is uit te breiden met:

  • Fles wijn (wit, rood of rose) + € 16,95
  • Fles Prosecco + € 16,95

 Zet in een handomdraai, met een klein aantal handelingen een culinair 4-gangen menu op tafel. Enkele gerechten moeten nog even verwarmd worden. Receptuur is inbegrepen.

 

 

Lovers cadeaupakket 

€29,75 per 2 personen

Naast het Lovers thuismenuarrangement hebben wij ook een speciaal Lovers cadeaupakket die u kunt geven aan uw geliefde of aan een dierbare om te laten weten dat u aan iemand denkt. Het pakket is € 29,75 per pakket en is dagelijks te bestellen!.

Hoe werkt het?

Een Lovers cadeaupakket bestellen is heel eenvoudig. U bestelt via info@prentenkabinet.nl. Graag ontvangen wij van u uw naam, 06-nummer en een melding dat u het Lovers cadeaupakket zou willen bestellen. U ontvangt van ons een bevestiging en een betaalverzoek per e-mail. U haalt het Loverspakket op  tussen 15:00 en 18:00.  

Lovers cadeaupakket € 29,75 per 2 personen.

  • Cadeaubon wandel arrangement to go voor 2 personen (ontvangst met kopje koffie en bonbon, keuze uit een wandelroute, singelparkroute of Rembrandtroute, amuses bij terugkomst en een alcoholvrije cocktail. Dit arrangement is dagelijks te reserveren tussen 13:00 en 15:00.
  • Paraplu
  • Fles Prosecco 
  • Klein Het Prentenkabinet presentje

 

Let op! Het wandel arrangement dient u zelf nog te reserveren op een door u gekozen datum. Dit arrangement is dagelijk te reserveren tussen 13:00 en 15:00. Reserveren kan via de e-mail of telefonisch. Op Valentijn zelf zitten wij al vol voor het wandel arrangement. www.prentenkabinet.nl

071-5126666

info@prentenkabinet.nl

 terug