lunch: donderdag t/m zondag vanaf 12.30 uur.
Diner: maandag t/m zondag vanaf 17.00 uur
op aanvraag gaan wij eerder open
Oplaadpunt

DINER FOR LOVERS THUISMENU OF PAKKET

Verwen uw partner op een speciale gelegenheid met een heerlijk Lovers thuisarrangement of geef een Lovers pakket cadeau van Het Prentenkabinet!

 

 

LOVERS THUIS MET CATERING LE JAMBON

  Verwen uw partner/vrienden of familie met een  heerlijk Lovers thuismenu van Het Prentenkabinet. Geniet samen van een heerlijk 4 gangenmenu of breng het langs als cadeau. Het arrangement is € 99,95 per 2 personen en is te dagelijks te bestellen!

Hoe werkt het?

Een Lovers thuisarrangement bestellen is heel eenvoudig. U bestelt via info@prentenkabinet.nl. Graag aangeven dat u het Lovers thuisarrangement zou willen bestellen. Graag ontvangen wij van u uw naam, 06-nummer, het aantal personen! U ontvangt van ons een bevestiging en een betaalverzoek per e-mail. U haalt het menu op, tussen 15:00 en 18:00.

 

Lovers thuisarrangement

In elk arrangement vindt u een kleine verrassing voor uw partner.

€ 99,95 per 2 personen:

  • Brood en boter
  • 4 gangen surprisemenu
  • Aperitief voor 2
  • Verrassing voor uw partner

Het arrangement is uit te breiden met:

  • Fles wijn (wit, rood of rose) + € 16,95
  • Fles Prosecco + € 16,95

 Zet in een handomdraai, met een klein aantal handelingen een culinair 4-gangen menu op tafel. Enkele gerechten moeten nog even verwarmd worden. Receptuur is inbegrepen.

 

 

Lovers cadeaupakket 

€29,75 per 2 personen

Naast het Lovers thuismenuarrangement hebben wij ook een speciaal Lovers cadeaupakket die u kunt geven aan uw geliefde of aan een dierbare om te laten weten dat u aan iemand denkt. Het pakket is € 29,75 per pakket en is dagelijks te bestellen!.

Hoe werkt het?

Een Lovers cadeaupakket bestellen is heel eenvoudig. U bestelt via info@prentenkabinet.nl. Graag ontvangen wij van u uw naam, 06-nummer en een melding dat u het Lovers cadeaupakket zou willen bestellen. U ontvangt van ons een bevestiging en een betaalverzoek per e-mail. U haalt het Loverspakket op  tussen 15:00 en 18:00.  

Lovers cadeaupakket € 29,75 per 2 personen.

  • Cadeaubon wandel arrangement to go voor 2 personen (ontvangst met kopje koffie en bonbon, keuze uit een wandelroute, singelparkroute of Rembrandtroute, amuses bij terugkomst en een alcoholvrije cocktail. Dit arrangement is dagelijks te reserveren tussen 13:00 en 15:00.
  • Paraplu
  • Fles Prosecco 
  • Klein Het Prentenkabinet presentje

 

Let op! Het wandel arrangement dient u zelf nog te reserveren op een door u gekozen datum. Dit arrangement is dagelijk te reserveren tussen 13:00 en 15:00. Reserveren kan via de e-mail of telefonisch. Op Valentijn zelf zitten wij al vol voor het wandel arrangement. www.prentenkabinet.nl

071-5126666

info@prentenkabinet.nl

 terug