Lunch: dagelijks vanaf 12.00 uur tot 18.00 uur.
Diner: dagelijks vanaf 17.00 uur
Oplaadpunt

OLDTIMER TOUR

Terug van weggeweest: een oldtimer tour door Leiden voor 2/6 personen vanaf 3 Mei a.s.

 

 

 

 

 

 

 

DE VW SPIJLBUS IN MET HET PRENTENKABINET

Na het grote succes van de afgelopen jaar kunt u weer bij het Prentenkabinet genieten van een diner voor twee in de oldtimer vw Spijlbus uit de jaren 60 met een historische toer!!

Hoe werkt het?
Dagelijks mogelijk vanaf 3 mei as!

Kies uw tijdstip: 12.00, 1400, 16.00 (ivm corona). Stuur een e-mail naar info@prentenkabinet.nlGraag ontvangen wij van u, uw naam, telefoonnummer, e-mail, datum, gewenste tijdstip en of er nog dieetwensen zijn. U ontvangt hierna zo snel mogelijk een bevestiging en verdere informatie.

UIT ETEN IN DE OLDTIMER 

Bij Het Prentenkabinet kunt u met 2 personen culinair dineren in een oldtimer. U wordt ontvangen bij het Prentenkabinet met een feestelijk aperitief. Zodra u in de auto zit toeren wij een mooi rondje door de stad. Tegelijkertijd serveren wij het voorgerecht met een bijpassende wijn. Bij aankomst bij de Burcht van Leiden serveren wij een feestelijke scroppino en kunt u de Burcht bezoeken. Daarna stoppen wij bij Het Prentenkabinet om voor u het hoofdgerecht te serveren. Tot slot serveren wij het dessert met koffie en thee op een verrassingslocatie. Dit arrangement is voor 2 personen en is € 159,50 voor twee, 4 personen  € 299,00 en uit te breiden met 2 kinderen uit het gezin € 49,95 p.p. (inclusief aperitief, 3-gangen diner, scroppino, 2 glazen wijn/andere drankjes, koffie/thee met bonbon en bustour met chauffeur).
(totale toer is 2 x 50 minuten incl en koffie/thee.

 

Voor informatie en boekingen:

"HET PRENTENKABINET"
Kloksteeg 25 2311 SK LEIDEN 
WWW.PRENTENKABINET.NL
071-5126666
info@prentenkabinet.nlterug