Lunch: dagelijks vanaf 12.00 uur tot 18.00 uur.
Diner: dagelijks vanaf 17.00 uur
Oplaadpunt

Menusuggesties: Najaar/Winter van 15 oktober tot 15 februari 2021

2 GANGEN LUNCHMENU € 22,50

3 GANGEN LUNCHMENU € 29,50

 

3 GANGEN SURPRISE € 39,75

4 GANGEN SURPRISE € 45,50

5 GANGEN SURPRISE € 55,50

6 GANGEN SURPRISE € 65,50

 

MENU  A (€ 32,50)

ROMIGE MOSTERDSOEP

met crème frâiche en bosui

***

OP DE HUID GEBAKKEN SCHELVIS

met groenten van het seizoen

***

DESSERT VAN PASSIEVRUCHT

diverse bereidingen van passievrucht

Wijn suggestie:

Chardonnay Rondebosch zuid Afrika 2018                            € 31,50

Muscat Cogmans Kloof Cape Muscat Zuid Afrika 2018           € 27,50

 

MENU  B (€ 37,50)

TARTAAR VAN GEROOKTE ZALM

Met roseval aardappelsalade, Citrus mayonaise en wasabi kroepoek

***

PARELHOEN GEVULD MET PADDENSTOELEN

met een saus van truffel

***

TRIO VAN CHOCOLADE

IJsje van witte chocolade, taartje pure chocolade en mousse

 

Wijn suggestie:

Chardonnay Woodhaven California 2018                                                  € 31,50

Fleurie Verpois Clos de la Ccappelle 2015                                                € 41,50

Banyuls Bertrands Frankrijk 2014                                                             € 49,50

 

MENU  C (€ 44,50)

HUISGEMAAKTE BOEREN PATE

Compôte van appel en toast van brioche brood

***

RUNDERBOUILLON

met groene kruiden en paddenstoelen

***

KALFSSTAARTSTUK

met mosterdsaus

***

CHEESECAKE VAN SEIZOENSFRUIT

met bijpassende curd en ijsje

 

Wijn suggestie:

Chardonnay Woodhaven Californië 2018                                  € 31,50

Almotriga Douro Portugal 2014                                                € 35,00

Château Septy Monbazillac Frankrijk 2013                                € 44,50

 

MENU  D (€ 47,50)

TERRINE VAN GEKONFIJTE EEND

met een chutney van appel, rozijnen en vadouvan

***

BISQUE VAN SCHAALDIEREN

met crème fraiche  en bosui

***

GEBRADEN BAVETTE VAN HET LONGHORN RUND
met een grove mosterdsaus

***

CITROENTAART MET MERENGUE

Sorbetijs van bloedsinaasappel en lemoncurd

 

Wijn suggestie:

Pinot Gris Huber & Bleger Elzas Frankrijk 2017                         € 41,50

Ronan by Clinet Bordeaux Frankrijk 2013                                  € 39,50

Château Septy Monbazillac Frankrijk 2013                                 € 44,50

 

MENU E € 49,50

TARTAAR VAN BAWYKOV ZALM

met citrus crème fraiche, zoet-zuur van komkommer en limoencrème

***

IN PARMA HAM GEWIKKELDE EENDENBORST

met linzen, appelstroop en Calvadossaus

***

GEBRADEN IBERICOLENDE

met saus van truffel en chutney van aubergine

***

BAVAROIS TAARTJE VAN MANGO

met een ijsje van kokos

Wijn suggestie:

Chardonnay Woodhaven  Manteca Californië 2018                     € 31,50

Rosso piceno Superiore De Angelis 2015                                   € 39,50 

Crianza 3 Finca’s  2015                                                             € 39,50

Château Septy Monbazillac 2013 Frankrijk                                 € 44,50

 

MENU F (€ 55,50)

TERRINE VAN EENDENLEVER EN COPPA DI PARMA

met appel rozijnen chutney en luchtige appelstroop

***

GESTOOMDE GRIETFILET

met een brandade en dragonbotersaus

***

GEBRADEN KALFSHAAS

met grove mosterdsaus

***

TERRINE VAN PETIT DORUVAL EN BLEU DE GRAVEN

met vijgenhoning en toast van brioche

***

TAARTJE VAN NOTEN EN PEREN

met roomijs van kaneel

Wijn suggestie:

Pinot Gris Huber & Blegner – Elzas Frankrijk 2018                   € 41,50

Chardonnay Tarapaca Maipo valley Chili 2018                         € 29,50

5 Fincas reserva Castillo Perelada Empordá Spanje 2015         € 49,50 

Red Muscadel Rielvallei zuid Afrika 2017                                 € 37,50

 

MENU G (39,50)

BOERENPATE 

met een toastje van brioche en een chutney van appel en rozijnen

Of

ROMIGE MOSTERDSOEP

met crème fraiche

Of

TARTAAR VAN GEROOKTE ZALM

met salade van roseval aardappel wasabi kroepoek

***
ARTISJOK MET COUSCOUS UIT DE OVEN

met gepofte sjalot, doperwtencrème en seizoengroente

Of

 OP DE PLANCHA GEBAKKEN VIS VAN DE DAG

met een groente van het seizoen

Of

GEBAKKEN KALFSSTAARTSTUK
met een saus van truffel

***
SURPRISE DESSERT

 

EXTRA

MENUKAART € 2,75 

GEMENGDE ZOUTE KOEKJES & NOOTJES € 6,00 

WARME BTTERGARNITUUR (20 STUKS) € 18,50 

LUXE TOASTJES (20 STUKS) € 37,50

MINERAALWATER € 6,55 PER FLES 0,75 CL

SPOOM € 7,50

BITTERBAL (schaal 20 st € 18,50)

KAAS PLANKJE ( 3 SOORTEN € 9,00)