lunch: donderdag t/m zondag vanaf 12.30 uur.
Diner: maandag t/m zondag vanaf 17.00 uur
op aanvraag gaan wij eerder open
Oplaadpunt

Menusuggesties: Najaar/Winter van 15 oktober tot 15 februari 2021

2 GANGEN LUNCHMENU € 22,50

3 GANGEN LUNCHMENU € 29,50

 

3 GANGEN SURPRISE € 39,75

4 GANGEN SURPRISE € 45,50

5 GANGEN SURPRISE € 55,50

6 GANGEN SURPRISE € 65,50

 

MENU  A (€ 32,50)

ROMIGE MOSTERDSOEP

met crème frâiche en bosui

***

OP DE HUID GEBAKKEN SCHELVIS

met een dragon boter saus

***

TRIO VAN CHOCOLADE

Chocolade taartje, chocolade mousse en chocolade ijs

Wijn suggestie:

Chardonnay Rondebosch zuid Afrika 2018 € 31,50

Banyuls Gérard Bertrand Zuid Frankrijk 2014 € 49,50

 

MENU  B (€ 37,50)

BOEREN WILD PATE

 Getoast brioche broodje en een chutney van appel en rozijnen 

*** 

GEKONFIJTE EENDENBOUT

 met een saus van truffel

***

CREMETAART VAN SINAASAPPEL EN CHOCOLADE 

met vanille roomijs

 Wijn suggestie:

Zinfandel Woodhaven 2018 € 31,50

Red muscadel Rietvallei Zuid Afrika 2018 € 37,50

 

MENU  C (€ 44,50)

 ROSBIEF VAN GEBRADEN HERT 

Met een marmelade van rode uien, gefrituurde uien en zoet zuur van rode biet 

*** 

WILD BOUILLON

 met diverse kruiden en paddenstoelen 

***

SUCADE VAN  NOORD AMERIKAANS RUND

 saus van grove mosterd en boerenboter 

***

CHEESECAKE VAN SEIZOENSFRUIT

met crème van mascarpone en vanille

 Wijn suggestie:

Chardonnay Woodhaven  Manteca Californië 2018 € 31,50

3 Finca’s Castillo Perelade Crianza Spanje 2015 € 39,50

Moulin Pouzy Monbazillac Frankrijk 2014 € 44,50

 

MENU  D (€ 47,50)

 TERINNE VAN GECONFIJTE EEND

 compote van appel en rozijnen en toast van brioche brood

***

OP DE HUID GEBAKKEN SCHELVIS

Met een botersaus

***

GEBRADEN HERTENBOUT

met wildpeper en wildjus

***

BROWNIE MET GEROOSTERDE NOTEN EN ROZIJNEN

Roomijs van witte chocolade en coulis van kersen

 

Wijn suggestie:

Pinot Gris Huber & Bleger Elzas Frankrijk 2017 € 41,50

Ronan by Clinet Bordeaux Frankrijk 2013 € 39,50

Banyuls Gérard Bertrand Zuid Frankrijk 2014 € 49,50

 

MENU E € 49,50

GEBRADEN IBERICO LENDE

gevuld met salade van roseval aardappel, krokant spek en een dressing van rozijnen

***

GEBAKKEN DORADE  MET EEN KRUIDENKORST MET REYPENEAAR

met een beurre Blanc saus

***

GEBAKKEN KALFSSTAARTSTUK

met saus van abdijbier, laurier en sjalot

***

BREAD AND BUTTER PUDDING VAN FIVE SPICE BROOD EN STROH RUM

met kaneel roomijs en vanille crème

Wijn suggestie:

Pinot Gris Huber & Bleger Elzas Frankrijk 2017 € 41,50                          

Riesling Prüm – Moezel Duitsland 2019 € 39,50

Almotriga Portugal 2014 € 35,00

Moulin Pouzy Monbazillac 2014 Frankrijk € 44,50

 

MENU F (€ 55,50)

 

MARBRÉ VAN EENDENLEVER EN WILDZWIJNS COPPA

met appel rozijnen chutney en luchtige appelstroop

***

GESTOOMDE GRIETFILET

brandade en dragonbotersaus

***

GEBRADEN HERTENFILET

met een saus van Madeira en aceto balsamico

***

KAASPLATEAU VAN 3 SOORTEN

met vijgenhoning en een krentenbolletje

***

TAARTJE VAN DOYENNE DU COMICE EN AMANDELSPIJS

met een saus van vanille en amandel roomijs

Wijn suggestie:

Pinot Gris Huber & Blegner – Elzas Frankrijk 2017 € 41,50

Sauvignon Blanc Viognier Chardonnay vina Tarapaca 2018 Chili € 29,50

5 Fincas reserva Castillo Perelada Empordá Spanje 2015 € 49,50

Moulin Pouzy Monbazillac 2013 Frankrijk € 44,50

 

MENU G (39,50)

ROMIGE MOSTERDSOEP

met crème frâiche en bosui

Of

BOEREN WILD PATE

met een toastje van brioche en een chutney van appel

Of

MAKREELRILETTE

met salade van roseval aardappel en gemarineerde scampi

***
ARTISJOK MET COUSCOUS UIT DE OVEN

met compote van ui, doperwtencrème en seizoengroente

Of

 OP DE HUID GEBAKKEN SCHELVIS
met een dragonbotersaus 

Of 

GEKONFITE EENDENBOUT
met een saus van truffel

*** 

SURPRISE DESSERT

 

 

BITTERBAL (schaal 20 st € 18,50)

LUXE TOAST (schaal 20 stuks € 37,50)

GEMENGDE ZOUTE KOEKJES & NOOTJES € 6,00

MINERAALWATER € 6,50 PER FLES 0,75 CL

SPOOM € 6,50

KAAS PLANKJE ( 3 SOORTEN € 9,00)

MENUKAART € 2,75