Menusuggesties: Najaar/Winter van 15 oktober tot 15 februari 2021
2 GANGEN LUNCHMENU € 22,50
3 GANGEN LUNCHMENU € 29,50
3 GANGEN SURPRISE € 39,75
4 GANGEN SURPRISE € 45,50
5 GANGEN SURPRISE € 55,50
6 GANGEN SURPRISE € 65,50
MENU A (€ 32,50)
ROMIGE MOSTERDSOEP
met crème frâiche en bosui
***
OP DE HUID GEBAKKEN SCHELVIS
met een dragon boter saus
***
TRIO VAN CHOCOLADE
Chocolade taartje, chocolade mousse en chocolade ijs
Wijn suggestie:
Chardonnay Rondebosch zuid Afrika 2018 € 31,50
Banyuls Gérard Bertrand Zuid Frankrijk 2014 € 49,50
MENU B (€ 37,50)
BOEREN WILD PATE
Getoast brioche broodje en een chutney van appel en rozijnen
***
GEKONFIJTE EENDENBOUT
met een saus van truffel
***
CREMETAART VAN SINAASAPPEL EN CHOCOLADE
met vanille roomijs
Wijn suggestie:
Zinfandel Woodhaven 2018 € 31,50
Red muscadel Rietvallei Zuid Afrika 2018 € 37,50
MENU C (€ 44,50)
ROSBIEF VAN GEBRADEN HERT
Met een marmelade van rode uien, gefrituurde uien en zoet zuur van rode biet
***
WILD BOUILLON
met diverse kruiden en paddenstoelen
***
SUCADE VAN NOORD AMERIKAANS RUND
saus van grove mosterd en boerenboter
***
CHEESECAKE VAN SEIZOENSFRUIT
met crème van mascarpone en vanille
Wijn suggestie:
Chardonnay Woodhaven Manteca Californië 2018 € 31,50
3 Finca’s Castillo Perelade Crianza Spanje 2015 € 39,50
Moulin Pouzy Monbazillac Frankrijk 2014 € 44,50
MENU D (€ 47,50)
TERINNE VAN GECONFIJTE EEND
compote van appel en rozijnen en toast van brioche brood
***
OP DE HUID GEBAKKEN SCHELVIS
Met een botersaus
***
GEBRADEN HERTENBOUT
met wildpeper en wildjus
***
BROWNIE MET GEROOSTERDE NOTEN EN ROZIJNEN
Roomijs van witte chocolade en coulis van kersen
Wijn suggestie:
Pinot Gris Huber & Bleger Elzas Frankrijk 2017 € 41,50
Ronan by Clinet Bordeaux Frankrijk 2013 € 39,50
Banyuls Gérard Bertrand Zuid Frankrijk 2014 € 49,50
MENU E € 49,50
GEBRADEN IBERICO LENDE
gevuld met salade van roseval aardappel, krokant spek en een dressing van rozijnen
***
GEBAKKEN DORADE MET EEN KRUIDENKORST MET REYPENEAAR
met een beurre Blanc saus
***
GEBAKKEN KALFSSTAARTSTUK
met saus van abdijbier, laurier en sjalot
***
BREAD AND BUTTER PUDDING VAN FIVE SPICE BROOD EN STROH RUM
met kaneel roomijs en vanille crème
Wijn suggestie:
Pinot Gris Huber & Bleger Elzas Frankrijk 2017 € 41,50
Riesling Prüm – Moezel Duitsland 2019 € 39,50
Almotriga Portugal 2014 € 35,00
Moulin Pouzy Monbazillac 2014 Frankrijk € 44,50
MENU F (€ 55,50)
MARBRÉ VAN EENDENLEVER EN WILDZWIJNS COPPA
met appel rozijnen chutney en luchtige appelstroop
***
GESTOOMDE GRIETFILET
brandade en dragonbotersaus
***
GEBRADEN HERTENFILET
met een saus van Madeira en aceto balsamico
***
KAASPLATEAU VAN 3 SOORTEN
met vijgenhoning en een krentenbolletje
***
TAARTJE VAN DOYENNE DU COMICE EN AMANDELSPIJS
met een saus van vanille en amandel roomijs
Wijn suggestie:
Pinot Gris Huber & Blegner – Elzas Frankrijk 2017 € 41,50
Sauvignon Blanc Viognier Chardonnay vina Tarapaca 2018 Chili € 29,50
5 Fincas reserva Castillo Perelada Empordá Spanje 2015 € 49,50
Moulin Pouzy Monbazillac 2013 Frankrijk € 44,50
MENU G (39,50)
ROMIGE MOSTERDSOEP
met crème frâiche en bosui
Of
BOEREN WILD PATE
met een toastje van brioche en een chutney van appel
Of
MAKREELRILETTE
met salade van roseval aardappel en gemarineerde scampi
***
ARTISJOK MET COUSCOUS UIT DE OVEN
met compote van ui, doperwtencrème en seizoengroente
Of
OP DE HUID GEBAKKEN SCHELVIS
met een dragonbotersaus
Of
GEKONFITE EENDENBOUT
met een saus van truffel
***
SURPRISE DESSERT
BITTERBAL (schaal 20 st € 18,50)
LUXE TOAST (schaal 20 stuks € 37,50)
GEMENGDE ZOUTE KOEKJES & NOOTJES € 6,00
MINERAALWATER € 6,50 PER FLES 0,75 CL
SPOOM € 6,50
KAAS PLANKJE ( 3 SOORTEN € 9,00)
MENUKAART € 2,75