lunch: donderdag t/m zondag vanaf 12.30 uur.
Diner: maandag t/m zondag vanaf 17.00 uur
op aanvraag gaan wij eerder open
Oplaadpunt

 

SLEEP EN EAT

 

 

 

 

Dagelijks mogelijk op reservering!.

   We hebben een samenwerking gemaakt met Boutique Hotel Huys van Leyden!!

Kamer + diner € 79,50 p.p prentenkabinet

Heerlijk genieten met dit super goedkope arrangement! Voor slechts € 79,50 per persoon.

U wordt ontvangen met een welkomstdrankje in de salon van Boutique Hotel Huys van Leyden. 's Avond serveren zij in de gala zaal  van het hotel het uitgebreide 3 gangen diner dat is samengesteld door restaurant 'Het Prentenkabinet'. De tafel is gedekt met goud bestek en goudgerand kristallen glazen, alles geheel in stijl. U overnacht in één van de stijlvolle hotelkamers. Indien gewenst kunt u er voor slechts € 16,50 pp een uitgebreid a la carte ontbijt bij boeken.

Een perfect uitje in een prachtige omgeving!


Dagelijks vanaf 2 personen. 

 Reserveer onder vermelding van: Eat en sleep

BOUTIQUE HOTEL VAN LEYDEN
info@boutiquehotelsvanleyden.nl

www.boutiquehotelsvanleyden.nl

Oude Singel 212

2312 RJ Leiden
 +31 71 2 600 700

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

DE VW SPIJLBUS IN MET HET PRENTENKABINET

Na het grote succes van de afgelopen maanden kunt u weer  bij het Prentenkabinet genieten van een diner voor twee in de oldtimer vw Spijlbus uit de jaren 60 met een historische toer!!
(ALLES VOL GERESERVEERD, VANAF APRIL 2021 WEER TERUG!!)

Hoe werkt het?

Kies uw tijdstip: 13.30, 15.30, 17.30 of 19.30 uur. Stuur een e-mail naar info@prentenkabinet.nl. Graag ontvangen wij van u, uw naam, telefoonnummer, e-mail, datum, gewenste tijdstip en of er nog dieetwensen zijn. U ontvangt hierna zo snel mogelijk een bevestiging en verdere informatie.

UIT ETEN IN DE OLDTIMER 

Bij Het Prentenkabinet kunt u met 2 personen culinair dineren in een oldtimer. U wordt ontvangen bij het Prentenkabinet met een feestelijk aperitief. Zodra u in de auto zit toeren wij een mooi rondje door de stad. Tegelijkertijd serveren wij het voorgerecht met een bijpassende wijn. Bij aankomst bij de Burcht van Leiden serveren wij een feestelijke scroppino en kunt u de Burcht bezoeken. Daarna stoppen wij bij Het Prentenkabinet om voor u het hoofdgerecht te serveren. Tot slot serveren wij het dessert met koffie en thee op een verrassingslocatie. Dit arrangement is voor 2 personen en is € 159,50 voor 2  en uit te breiden met 2 kinderen uit het gezin € 49,95 p.p. (inclusief aperitief, 3-gangen diner, scroppino, 2 glazen wijn/andere drankjes, koffie/thee met bonbon en bustour met chauffeur).

BUSJES ZIJN VOL GERESERVEERD!!!

 

Voor informatie en boekingen:

"CATERING JAMBON" & "HET PRENTENKABINET"
Kloksteeg 25 2311 SK LEIDEN 
WWW.PRENTENKABINET.NL
071-5126666
info@prentenkabinet.nl

 

 DE BOOT IN MET HET PRENTENKABINET

Vanaf april 2021 kunt u bij Het Prentenkabinet genieten van een diner voor twee op de boot.

Hoe werkt het?

Kies uw tijdstip: 12.30, 14.00, 17.30 of 20.00 uur. Stuur een e-mail naar info@prentenkabinet.nl. Graag ontvangen wij van u, uw naam, telefoonnummer, e-mail, datum, gewenste tijdstip en of er nog dieetwensen zijn. U ontvangt hierna zo snel mogelijk een bevestiging en verdere informatie.

UIT ETEN IN DE BOOT

 Wij ontvangen u op de boot op het Rapenburg op het gekozen tijdstip met een feestelijk aperitief!

Vervolgens serveren wij aan boord het voorgerecht en een bijpassende wijn, tijdens het voorgerecht varen we een mooi tochtje door de singels van Leiden.

Na ca 45 minuten meert u weer aan op het Rapenburg en serveren wij op de boot het hoofdgerecht met een bijpassende wijn. Vervolgens varen we weer een historisch rondje met tot slot een feestelijk dessert en koffie of thee.


(Dit arrangement is voor 2 personen en duurt ongeveer een kleine 2 uur.)
Diner voor 2 personen € 159,50 diner voor 4 personen 319,50
(incl. aperitief, 3-gangen diner, 
2 glazen wijn/drankjes p.p. en koffie of thee met bonbon en boothuur).
(MOCHT U EEN EIGEN BOOT HEBBEN DAN IS HET ARRANGEMENT € 99,95 TOTAAL VOOR 2)

Voor informatie en boekingen:

"CATERING JAMBON" & "HET PRENTENKABINET"
Kloksteeg 25 2311 SK LEIDEN 
WWW.PRENTENKABINET.NL
071-5126666
info@prentenkabinet.nl

 

 ESCAPE “REMBRANDT” DAG IN LEIDEN MET EEN  HEERLIJK DINER


www.escaperoomleiden.nl

 Vanaf heden kunt u bij Het Prentenkabinet genieten van een Escape Rembrandt dag voor maximaal 7 personen uit 1 gezin, anders 2 personen maximaal.

 Hoe werkt het?

Kies uw tijdstip van aankomst in het Prentenkabinet: 12.00/14.00/16.00 uur. Wij ontvangen u in het Prentenkabinet met koffie/thee met wat lekkers, vervolgens  maakt u een Rembrandtwandeling door Leiden van ca 1 ½ uur. U eindigt de wandeling om  14.00/16.00/18.00 uur bij Escaperoom Leiden in het middeleeuwse Kruithuisje (omgetoverd tot Rembrandts geheime atelier) met een alcoholvrije cocktail en amuse en  u krijgt daar een uitleg over het spel. Na het spel (duurt 1 uur) lopen jullie naar Het Prentenkabinet, waar een heerlijk 3 gangen surprisemenu (dieetwensen geen probleem) wordt geserveerd met broodplankje.

 (Dit arrangement is alleen van maandag t/m donderdag voor 

minimaal 2 en maximaal 7 personen uit een gezin en duurt ongeveer totaal 5 uur.)
prijs p.p. is  € 49,75 (incl. koffie ontvangst, boekje voor de wandeling, cocktail en amuse, 3 gangenmenu en broodplankje, plus de kosten van de escape room zie onder:

Mocht je alleen het escape diner in het Prentenkabinet willen (3 gangenmenu, amuse en broodplankje) zijn de kosten  € 29,75 p.p.
plus de kosten van de escape room zie onder:

Tarieven escape room en groepsgrootte
De ideale groepsgrootte om het spel te spelen is 4 of 5 personen. Maar je kunt het spel ook met meer of minder spelen. Het tarief is 110,00 totaal van 2 tot 7 personen


Bel of mail ons voor meer informatie en boekingen:

 

"CATERING JAMBON" & "HET PRENTENKABINET"
Kloksteeg 25 2311 SK LEIDEN 
WWW.PRENTENKABINET.NL
071-5126666/06-46023426
info@prentenkabinet.nl