Lunch: dagelijks vanaf 12.00 uur tot 18.00 uur.
Diner: dagelijks vanaf 17.00 uur
Oplaadpunt

 

     

DINEREN IN EEN IGLO VANAF 28 April!!

Ontsnap voor twee uurtjes uit de werkelijkheid en ga naar Lapland.
Wij hebben de Iglo's staan achter op ons terras met fraai uitzicht!!

LET OP U KUNT DE IGLO RESERVEREN VOOR TWEE PERSONEN. KOMT U MET MEERDERE PERSONEN, DAN MOET U UIT HETZELFDE HUISHOUDEN KOMEN. DIT IS VOOR U EN VOOR ONZE VEILIGHEID EN VOLGENS DE NU GELDENDE CORONA MAATREGELEN.
 

HOE WERK HET?

Kies uw tijdstip: 12.00, 14.00, 16.00 UUR. Stuur een e-mail naar info@prentenkabinet.nl. Graag ontvangen wij van u het aantal, uw naam, telefoonnummer, e-mail, datum, gewenste tijdstip en of er nog dieetwensen zijn. U ontvangt hierna zo snel mogelijk een bevestiging en een betaalverzoekje vanuit onze catering.

De Iglo’s zijn te boeken vanaf 2 tot maximaal 7 personen alles uit 1 huishouden
Bij 2 personen mag het uit 2 huishoudens zijn! Bent u met meer dan twee personen let dan op, u zit binnen in de iglo bij elkaar en het is dan ook verplicht dat uw gezelschap uit hetzelfde huishouden bestaat.

ARRANGEMENT
Dagelijks tussen 12.00 uur en 18.00 uur ivm de corona regels!
U wordt ontvangen bij het Prentenkabinet  op ons parkterras met met een feestelijk aperitief en amuse
Na het aperitief serveren wij het voorgerecht met een bijpassende wijn. Vervolgens een feestelijke scroppino. Daarna serveren we (nog steeds in de iglo) het hoofdgerecht met bijpassende wijn en tot slot serveren wij het dessert met koffie en thee!

ARRANGEMENT PRIJZEN:
Volwassenen € 55,00 p.p.all-in
(incl alchohol vrije aperitief met amuse,  brood en boter, menu, scroppino 0.0, wijn, koffie/thee en tafelwater)

LUNCH DAGELIJKS VANAF 28 APRIL:
(SHIFT)

1) 12.00-13.55 UUR
2) 14.00-15.55 UUR EN
3) 16.00-17.55 UUR

Vanaf 13 jaar en ouder geldt de prijs van een volwassenen.
4 t/m 12 jaar € 25,00 p.p.
1 t/m 4 jaar € 12,00 p.p.

Op onze reserveringen zijn de uniforme voorwaarden horeca en catering van toepassing.en wij verzoeken op de dag zelf een betaalverzoekje!

Houd u bij uw reservering aub goed rekening met de wetgeving en de adviezen van het RIVM.

 

DE VW SPIJLBUS IN MET HET PRENTENKABINET

Na het grote succes van vorig jaar kunt u vanaf eind Mei. (datum in overleg) bij het Prentenkabinet genieten van een diner voor twee in de oldtimer vw Spijlbus uit de jaren 60 met een historische toer!!

Hoe werkt het?
Dagelijks mogelijk!

Kies uw tijdstip: 12.00, 14.00, 16.00 UUR. Stuur een e-mail naar info@prentenkabinet.nl. Graag ontvangen wij van u, uw naam, telefoonnummer, e-mail, datum, gewenste tijdstip en of er nog dieetwensen zijn. U ontvangt hierna zo snel mogelijk een bevestiging en een betaalverzoekje vanuit onze catering.

UIT ETEN IN DE OLDTIMER 

Bij Het Prentenkabinet kunt u met 2 personen culinair dineren in een oldtimer. U wordt ontvangen bij het Prentenkabinet met een feestelijk aperitief. Zodra u in de auto zit toeren wij een mooi rondje door de stad. Tegelijkertijd serveren wij het voorgerecht met een bijpassende wijn. Bij aankomst bij de Burcht van Leiden serveren wij een feestelijke scroppino en kunt u de Burcht bezoeken. Daarna stoppen wij bij Het Prentenkabinet om voor u het hoofdgerecht te serveren. Tot slot serveren wij het dessert met koffie en thee op een verrassingslocatie. Dit arrangement is voor 2 personen en is € 159,50 voor 2  en uit te breiden met 2 kinderen uit het gezin € 49,95 p.p. (inclusief aperitief, 3-gangen diner, scroppino, 2 glazen wijn/andere drankjes, koffie/thee met bonbon en bustour met chauffeur).

Voor informatie en boekingen:

"CATERING JAMBON" & "HET PRENTENKABINET"
Kloksteeg 25 2311 SK LEIDEN 
WWW.PRENTENKABINET.NL
071-5126666
info@prentenkabinet.nl

 

 DE BOOT IN MET HET PRENTENKABINET

Vanaf als we open gaan kunt u bij Het Prentenkabinet genieten van een diner voor twee/vier op de boot.

Hoe werkt het?

Kies uw tijdstip: 12.00, 14.00, 16.00 (ivm corona regels). Stuur een e-mail naar info@prentenkabinet.nl. Graag ontvangen wij van u, uw naam, telefoonnummer, e-mail, datum, gewenste tijdstip en of er nog dieetwensen zijn. U ontvangt hierna zo snel mogelijk een bevestiging en verdere informatie.

UIT ETEN IN DE BOOT

 Wij ontvangen u op de boot op het Rapenburg op het gekozen tijdstip met een feestelijk aperitief!

Vervolgens serveren wij aan boord het voorgerecht en een bijpassende wijn, tijdens het voorgerecht varen we een mooi tochtje door de singels van Leiden.

Na ca 45 minuten meert u weer aan op het Rapenburg en serveren wij op de boot het hoofdgerecht met een bijpassende wijn. Vervolgens varen we weer een historisch rondje met tot slot een feestelijk dessert en koffie of thee.


(Dit arrangement is voor 2 personen en duurt ongeveer een kleine 2 uur.)
Diner voor 2 personen € 159,50 diner voor 4 personen 319,50
(incl. aperitief, 3-gangen diner, 
2 glazen wijn/drankjes p.p. en koffie of thee met bonbon en boothuur).

Voor informatie en boekingen:

"CATERING JAMBON" & "HET PRENTENKABINET"
Kloksteeg 25 2311 SK LEIDEN 
WWW.PRENTENKABINET.NL
071-5126666
info@prentenkabinet.nl

 

 ESCAPE “REMBRANDT” DAG IN LEIDEN MET EEN  HEERLIJK DINER


www.escaperoomleiden.nl

 Vanaf dat we weer mogen kunt u bij Het Prentenkabinet genieten van een Escape Rembrandt dag voor maximaal 7 personen uit 1 gezin, anders 2 personen maximaal.

 Hoe werkt het?

Kies uw tijdstip van aankomst in het Prentenkabinet: 12.00/14.00/16.00 uur. Wij ontvangen u in het Prentenkabinet met koffie/thee met wat lekkers, vervolgens  maakt u een Rembrandtwandeling door Leiden van ca 1 ½ uur. U eindigt de wandeling om  14.00/16.00/18.00 uur bij Escaperoom Leiden in het middeleeuwse Kruithuisje (omgetoverd tot Rembrandts geheime atelier) met een alcoholvrije cocktail en amuse en  u krijgt daar een uitleg over het spel. Na het spel (duurt 1 uur) lopen jullie naar Het Prentenkabinet, waar een heerlijk 3 gangen surprisemenu (dieetwensen geen probleem) wordt geserveerd met broodplankje.

 (Dit arrangement is alleen van maandag t/m donderdag voor 

minimaal 2 en maximaal 7 personen uit een gezin en duurt ongeveer totaal 5 uur.)
prijs p.p. is  € 49,75 (incl. koffie ontvangst, boekje voor de wandeling, cocktail en amuse, 3 gangenmenu en broodplankje, plus de kosten van de escape room zie onder:

Mocht je alleen het escape diner in het Prentenkabinet willen (3 gangenmenu, amuse en broodplankje) zijn de kosten  € 29,75 p.p.
plus de kosten van de escape room zie onder:

Tarieven escape room en groepsgrootte
De ideale groepsgrootte om het spel te spelen is 4 of 5 personen. Maar je kunt het spel ook met meer of minder spelen. Het tarief is 110,00 totaal van 2 tot 7 personen


Bel of mail ons voor meer informatie en boekingen:

 

"CATERING JAMBON" & "HET PRENTENKABINET"
Kloksteeg 25 2311 SK LEIDEN 
WWW.PRENTENKABINET.NL
071-5126666/06-46023426
info@prentenkabinet.nl