Menu

Voorgerechten

  

Hollandse aspergesoep                                                       12,75

Pata Negra | peterselie aardappeltjes

Ravioli van blue skin radijs                                                14,75

Honing | pecannoten | crème van biet | krokant zeewier | Aceto Balsamico

Panna cotta van asperges                                                   15,75  

Ierse Oisri oesters                                                               16,75

Carpaccio van schaaldieren                                              18,75  

Filet Americain van ossenworst                                        17,75

Piccalilly mayonaise | Amsterdams zuur | krokantje van oude kaas

Hoofdgerechten

 

Terrine van groene asperges                                             28,75

Hasselback van zoete aardappel                                      28,75

Vis van de dag                                                                       34,75

Op de huid gebakken snoekbaars                                    36,75

Gerookte eendenborst                                                        35,75

Lamsfilet omwikkeld met Parmaham                             37,75

Extra

Mandje brood | smeersels | 6,50 per mandje

Biologische frieten | truffelmayonaise | 6,50 per portie 

Een extra Oisri oester | 5,75 per stuk

 

Nagerechten

Cremeux van aardbei                                                          13,75

Mango pisco sour                                                                 13,75

Proeverij van desserts                                                         16,95

Plank met kazen                                                                   17,50

Extra

Biologische frieten € 6,50 per schaaltje

Mandje brood € 6,50 per mandje

Surprise menu

Onze chef stelt een drie- of viergangen menu voor u samen: Voorgerecht | tussengerecht | hoofdgerecht | dessert
 

Wij houden rekening met eventuele restricties.

3-gangen surprise menu | 48,95

4-gangen surprise menu | 59,95

 

Bites menu 

“Als prentjes op uw tafel”  € 69,50 per persoon

Onze chef stelt 5 gerechtjes voor u samen
waarbij wij rekening houden met eventuele restricties.

Wijnarrangement 5 glazen € 41,25 /half arrangement € 26,25

(Het bites menu graag per tafel en voor 20.00 uur bestellen)

Lunch: 
Donderdag t/m zaterdag
12:30 tot 15:30 uur (keuken tot 14:30)
Diner: 
Maandag t/m zaterdag
17:00-23:30 uur (keuken tot 20:30)
Op aanvraag gaan wij eerder open. 
-
1e en 2e Paasdag (20 en 21 april) gaan wij extra open voor zowel de lunch als het diner.
Zaterdag 26 april zijn wij gesloten
-
Wij hebben een rookvrij terras.     
                                                              

Contact opnemen

Het Prentenkabinet
Kloksteeg 25
2311 SK Leiden
071-5126666
info@prentenkabinet.nl