Specials

Onderstaande Menu’s

1. Restaurantweken 3-gangen met scroppino € 39,75 p.p.
2. Dineren in een iglo € 49,95 p.p.
3. Paddenstoelen menu € 47,50 p.p.
4. Wildmenu € 49,75 p.p.

Restaurantweken

Geniet t/m 31 oktober van een 3-gangen surprise menu voor € 39,75 p.p. reserveren. Inclusief een amuse en een scroppino tussendoor. Uiteraard kunnen wij rekening houden met dieetwensen of allergieën.

  • Reserveren? Let op voor dit arrangement moet gereserveerd worden. Reserveren kan t/m 19 oktober. Dit kan zowel telefonisch (071-5126666) of via de mail (info@prentenkabinet.nl)
  • Spelregels: Vermeld bij uw reservering dat het gaat om de restaurantweek. Let op wij hebben een beperkt aantal tafels beschikbaar. Te reserveren tot maximaal 8 personen.

  Dineren in een iglo

  Te reserveren vanaf 4 oktober. 

  Dineer in stijl en waan uzelf even in Lapland. Op ons parkterras kunt u dit jaar weer dineren in onze iglo. Geniet van een 3-gangen surprise menu met sprankelend aperitief, amuse en een scroppino voor € 49,95 per persoon

   • 3-gangen surprise
   • Amuse met een sprankelend aperitief
   • Scroppino tussendoor
  • Reserveren? Let op voor dit arrangement moet gereserveerd worden via de mail (info@prentenkabinet.nl).Graag ontvangen wij van u de gewenste datum, het aantal personen, uw telefoonnummer en de dieetwensen van uw gezelschap. Wij zullen u dan zo snel mogelijk laten weten of de reservering definitief is.
  • Belangrijke informatie:

   – Te reserveren vanaf 17:30 / 18:00 uur.
   – De iglo heeft een capaciteit tot maximaal 8 personen.
   – Het arrangement is exclusief andere dranken en wijnen.  Deze zijn op basis van nacalculatie.
   – Er is een kleine verwarming aanwezig in de iglo.

  Paddenstoelen menu

  • De herfst is de ideale tijd voor paddenstoelen. Geniet daarom vanaf 2 oktober t/m 31 oktober van een speciaal paddenstoelen menu voor € 47,50 p.p. Dit menu bestaat uit een amuse en een 4 gangen menu met uiteraard de paddenstoel in de hoofdrol.

    • Reserveren? Let op voor dit arrangement moet gereserveerd worden. Reserveren kan voor 2 t/m 31 oktober. Dit kan zowel telefonisch (071-5126666) of via de mail (info@prentenkabinet.nl)
    • Spelregels: Vermeld bij uw reservering dat het gaat om het paddenstoelen menu. Let op wij hebben een beperkt aantal tafels beschikbaar. Te reserveren tot maximaal 8 personen.

    Wildmenu

    • Vanaf 9 oktober t/m 5 december kunt u weer genieten van ons wildmenu. Onze chef kok heeft een speciaal 3-gangen menu samengesteld, met wild in de hoofdrol. Dit menu is € 49,75 p.p. en is inclusief een amuse vooraf en een scroppino tussendoor.

      • Reserveren? Let op voor dit arrangement moet gereserveerd worden. Reserveren kan voor 9 oktober t/m 5 december. Dit kan zowel telefonisch (071-5126666) of via de mail (info@prentenkabinet.nl)
      • Spelregels: Vermeld bij uw reservering dat het gaat om het wildmenu. Let op wij hebben een beperkt aantal tafels beschikbaar. Te reserveren tot maximaal 8 personen.
      Lunch: 
      Donderdag t/m zaterdag
      12:30 tot 14:30 uur (keuken tot 13:30 uur)
      Diner: 
      Maandag t/m zaterdag
      17:00-23:00 uur (keuken tot 20:30)
      Op aanvraag gaan wij eerder open.     
      -
      27 december t/m 1 januari zijn wij gesloten.
      Wij ontvangen u graag weer vanaf 2 januari.
      -
      Wij hebben een rookvrij terras.     
                                                                    

      Contact opnemen

      Het Prentenkabinet
      Kloksteeg 25
      2311 SK Leiden
      071-5126666
      info@prentenkabinet.nl