Menukaart
Voorgerechten
Aspergesoep € 12,75
Muffin van peterselie en asperges, beenham en een kaasstengel.
Groente tuintje met quinoa salade € 13,75
Gillardeau-oesters € 15,50
Carpaccio van octopus met gamba’s € 16,75
Roulleaux van kalfsvlees met baba ganoush € 17,75
Hoofdgerechten
Aubergine uit de oven met miso € 24,50
Vis van de dag € 27,50
Zeebaars € 28,50
Schotse lamslende met jus van rozemarijn € 28,75
Gekonfijte short rib met hoisinsaus € 29,75
Extra garnituur bij de hoofdgerechten
Biologische frieten met truffelmayonaise € 5,95 per portie
Een extra Gillardeau-oester € 5,25 per stuk
Nagerechten
Trifle van lambada aardbeien € 12,50
Ganache van kokos € 13,00
Proeverij van desserts € 16,50
Plank met kazen € 15,75
Surprise menu
3-gangen €44,75 p.p.
4-gangen €52,50 p.p.
5-gangen €62,50 p.p.
Inclusief scroppino, amuse, brood en boter.
Wij houden rekening met eventuele restricties.
Bites menu
“Als prentjes op uw tafel” € 59,50 per persoon
Onze chef stelt 5 gerechtjes voor u samen
waarbij wij rekening houden met eventuele restricties.
Wijnarrangement 5 glazen € 35,00 /half arrangement € 19,50
(Het bites menu graag per tafel en voor 20.00 uur bestellen)
Menu gastronomique
4-gangen chef’s menu met scroppino € 69,95 p.p.
Lunch:
Donderdag t/m zaterdag
12:30 tot 14:30 uur
Diner:
Maandag t/m zaterdag
17:00-22:00 uur
Op aanvraag gaan wij eerder open.
Contact opnemen
071-5126666