Menukaart

Voorgerechten

  

Aspergesoep                                                          € 12,75

Muffin van peterselie en asperges, beenham en een kaasstengel.

Groente tuintje met quinoa salade                   € 13,75  

Gillardeau-oesters                                               € 15,50

Carpaccio van octopus met gamba’s                € 16,75

Roulleaux van kalfsvlees met baba ganoush   € 17,75

Hoofdgerechten

 

Aubergine uit de oven met miso                       € 24,50

Vis van de dag                                                        € 27,50

Zeebaars                                                                 € 28,50

Schotse lamslende met jus van rozemarijn    € 28,75

Gekonfijte short rib met hoisinsaus                 € 29,75

Extra garnituur bij de hoofdgerechten

Biologische frieten met truffelmayonaise € 5,95 per portie 

Een extra Gillardeau-oester € 5,25 per stuk

 

Nagerechten

Trifle van lambada aardbeien                            € 12,50

Ganache van kokos                                               € 13,00

Proeverij van desserts                                         € 16,50

Plank met kazen                                                  € 15,75

Surprise menu 

3-gangen €44,75 p.p.
4-gangen €52,50 p.p.
5-gangen €62,50 p.p.

Inclusief scroppino, amuse, brood en boter.
Wij houden rekening met eventuele restricties.

 

Bites menu 

“Als prentjes op uw tafel”  € 59,50 per persoon

Onze chef stelt 5 gerechtjes voor u samen
waarbij wij rekening houden met eventuele restricties.

Wijnarrangement 5 glazen € 35,00 /half arrangement € 19,50

(Het bites menu graag per tafel en voor 20.00 uur bestellen)

Menu gastronomique

4-gangen chef’s menu met scroppino € 69,95 p.p.

Lunch: 
Donderdag t/m zaterdag
12:30 tot 14:30 uur
  
Diner: 
Maandag t/m zaterdag
17:00-22:00 uur
Op aanvraag gaan wij eerder open.

Contact opnemen

071-5126666