Menukaart

Voorgerechten

  

Gegrilde courgette en crème van                     € 13,25

zoete aardappel 

Panna cotta van gepofte paprika gemarineerde mozzarella en dukkah.

Knolselderij truffelsoep                                       € 11,75  

Gillardeau-oesters                                                 € 15,50

Huisgerookte zalm gemarineerd in rode biet € 16,75

Huisgemaakte boerenpaté                                € 15,75

Hoofdgerechten

 

Paddenstoelen risotto                                        € 24,50

Vis van de dag                                                       € 26,75

Op de huid gebakken skrei filet                       € 28,75

Gegrilde kalfs rib-eye, gemarineerd in                  cajun en knoflook                                                € 27,50

Gebraden duiffilet met bloedworst                 € 28,75

Extra garnituur bij de hoofdgerechten

Biologische frieten met truffelmayonaise € 5,95 per portie 

Een extra Gillardeau-oester € 5,25 per stuk

 

Nagerechten

Riz condé met mandarijn                                   € 11,95

Taartje van pure chocolade                               € 12,75

Proeverij van desserts                                         € 14,75

Plank met kazen                                                  € 14,75

Surprise menu 

3-gangen €44,75 p.p.
4-gangen €52,50 p.p.
5-gangen €62,50 p.p.

Inclusief amuse, brood en boter.
Wij houden rekening met eventuele restricties.

 

Bites menu 

“Als prentjes op uw tafel”  € 59,50 per persoon

Onze chef stelt 5 gerechtjes voor u samen
waarbij wij rekening houden met eventuele restricties.

Wijnarrangement 5 glazen € 35,00 /half arrangement € 19,50

(Het bites menu graag per tafel en voor 20.00 uur bestellen)

Openingstijden

Lunch: 
Donderdag t/m zaterdag
12:30 tot 14:30 uur
  
Diner: 
Maandag t/m zaterdag
17:00-22:00 uur
Op aanvraag gaan wij eerder open.

Contact opnemen

071-5126666