Menu's groepen

Menusuggesties

Najaar/Winter van 15 oktober tot 1 februari 2024

Lunch:

2 gangen lunchmenu € 32,50
3 gangen lunchmenu € 37,50

 

Diner (inclusief scroppino):

3 gangen surprise € 48,95
4 gangen surprise € 59,95
5 gangen surprise € 69,95

 

Extra:
Mandje brood met roomboter € 5,95 (4 pers)
Biologische frieten met truffelmayonaise € 5,95 per portie

Let op! Onderstaande menu’s zijn mogelijk vanaf 16 personen.

Menu A

€ 39,95

Huisgemaakte wildpaté
Gemarineerde shiitake | zuurdesem toast | vijgen/noten compote

L

Gekonfijte eendenbout

Saus van truffel

L

Cremetaart van sinaasappel en chocolade

Vanille roomijs

Wijn suggesties:

Rosso piceno superiore italië
€ 39,50

Menu B

€ 49,95 

Rosbief van gebraden hert

L

Wild bouillon

L

Sucade van Noord Amerikaans rund

L

Bavarois van banaan 

Wijn suggesties:

Chardonnay woodhaven manteca californië
€ 34,50

Menu C

€ 59,95 

Rilette van gekonfijte eend

L

Op de huid gebakken schelvis

Botersaus

L

Gebraden hertenbout

Saus van Bockbier

L

Brownie met rozijnen

Wijn suggesties:

Pinot gris huber & bleger elzas frankrijk
€ 43,50

Menu D

€ 62,95

Roulleaux van kalfspastrami en hummus

L

Gebakken dorade met kruidenkorst met Reypenaer

Beurre blanc saus

L

Gestoofde kalfswang met gebakken kalfsmedaillon

L

Bread and butter pudding van 5 spice brood en stroh rum

Wijn suggesties:

Gewurstraminer turckheim elzas frankrijk

€ 43,50

Menu E

€ 64,95

 Marbré van gevogelte en wildzwijns coppa

Appel rozijnen chutney | luchtige appelstroop

L

Gebakken roodbaars

Brandade | dragonbotersaus

L

Gebakken hertenfilet

L

Kaasplateau van 3 soorten
Appelstroop | kletzenbrood

L

Taartje van Doyenne du comice en amandelspijs

Wijn suggesties:

Pinot blanc thurckheim 2020

€ 33,50

Menu F

€ 44,95

Romige mosterdsoep

Créme fraîche | bosui

OF

Huisgemaakte wildpaté

Gemarineerde shiitake | zuurdesem toast | vijgen/noten compote

OF

Rilette van gestoomde makreel

Salade van roseval aardappel | gemarineerde scampi

L

Aubergine uit de oven gevuld met ratatouille

Monzzarella | lauwwarme tomatendressing

OF

Op de huid gebakken schelvis

Dragonbotersaus

OF

Gekonfijte eendenbout

L

Surprise dessert

Extra

Menukaart € 2,75
Gemengde zoute koekjes & nootjes € 6,75
Warme bittergarnituur (20 stuks) € 19,75
Luxe toastjes (20 stuks) € 39,75
Mineraalwater € 6,95 per fles 0,75 cl
Scroppino 0.0 € 6,50
Bourgondische bitterbal (10 stuks) € 15,-
Warm bittergarnituur (20 stuks) € 19,75
Kaas plankje (3 soorten) € 12,00

portie bio frieten met truffelmayonaise € 5,95
Mandje brood met boter € 5,95 (4 pers.)

 

 

Lunch: 
Donderdag t/m zaterdag
12:30 tot 14:30 uur (keuken tot 13:30 uur)
Diner: 
Maandag t/m zaterdag
17:00-23:00 uur (keuken tot 20:30)
Op aanvraag gaan wij eerder open.     
-
27 december t/m 1 januari zijn wij gesloten.
Wij ontvangen u graag weer vanaf 2 januari.
-
Wij hebben een rookvrij terras.     
                                                              

Contact opnemen

Het Prentenkabinet
Kloksteeg 25
2311 SK Leiden
071-5126666
info@prentenkabinet.nl