Menu's groepen

Menusuggesties

Najaar/winter van 15 oktober tot 1 februari 2023

Lunch:

2 gangen lunchmenu € 32,50
3 gangen lunchmenu € 37,50

 

Diner (inclusief scroppino):

3 gangen surprise € 47,95
4 gangen surprise € 57,95
5 gangen surprise € 67,95

 

Extra:
Mandje brood met roomboter € 5,50 (4 pers
Biologische frieten met truffelmayonaise € 5,95 per portie

Let op! Onderstaande menu’s zijn mogelijk vanaf 10 personen.

Menu A

€ 39,95

Huisgemaakte wildpaté

Gemarineerde shiitake, zuurdesem toast en vijgen/noten compote

L

Gekonfijte eendenbout

Met een saus van truffel

L

Cremetaart van sinaasappel en chocolade

Met vanille roomijs

Wijn suggesties:

Rosso peceno superiore, italiË 2019
€ 39,50

Menu B

€ 49,95 

Rosbief van gebraden hert

L

Wild bouillon

L

Sucade van Noord Amerikaans rund

L

Bavarois van banaan 

Wijn suggesties:

Chardonnay woodhaven, californië, 2020
€ 34,50

Menu C

€ 59,95 

Rilette van gekonfijte eend

L

Op de huid gebakken schelvis

Met een botersaus

L

Gebraden hertenbout

Met een saus van bockbier

L

Brownie met geroosterde noten en rozijnen

Wijn suggesties:

Pinot gris huber & bleger, elzas frankrijk, 2020
€ 43,50

Menu D

€ 62,95

Roulleaux van kalfspastrami en hummus

L

Gebakken dorade met een kruidenkorst met reypenaer

Met een beurre blanc saus

L

Gekonfijte short rib met hoi-sin saus

L

Bread and butter pudding van five spive brood en stroh rum

Wijn suggesties:

gewurztraminer turckheim, elzas frankrijk, 2019
€ 43,50

Menu E

€ 64,95

Marbré van eendenlever en wildzwijnscoppa

Met appel rozijnen chutney en luchtige appelstroop

L

Gestoomde grietfilet

Met brandade en dragonbotersaus

L

Gebraden hertenfilet

L

Kaasplateau van 3 soorten

L

Taartje van Doyenne du comice en amandelspijs

Wijn suggesties:

Pinot gris huber & blegner, elzas frankrijk, 2020

€ 43,50

Menu F

€ 44,95

Romige mosterdsoep
Met crème fraîche en bosui

OF

Huisgemaakte wildpaté

Met gemarineerde shiitake, zuurdesem toast en vijgen/noten compote

OF

Rilette van gestoomde makreel

Met salade van roseval aardappel en een gemarineerde scampi

L

Aubergine uit de oven met miso

OF

Op de huid gebakken schelvis

OF

Gekonfijte eendenbout

L

Surprise dessert

Extra

Menukaart € 2,75
Gemengde zoute koekjes & nootjes € 6,75
Warme bittergarnituur (20 stuks) € 19,75
Luxe toastjes (20 stuks) € 39,75
Mineraalwater € 6,95 per fles 0,75 cl
Scroppino 0.0 € 5,75
Bitterbal (20 stuks) € 19,75
Kaas plankje (3 soorten) € 9,00
Mandje brood met boter € 5,50 (4 pers.)

 

Lunch: 
Donderdag t/m zaterdag
12:30 tot 14:30 uur (keuken tot 13:30 uur)
Diner: 
Maandag t/m zaterdag
17:00-23:30 uur (keuken tot 20:30)
        Op aanvraag gaan wij eerder open.                                                                                    
Na de Kerst zijn wij gesloten van 27 december t/m 1 januari. Vanaf 2 januari verwelkomen wij u weer graag.

Contact opnemen

Het Prentenkabinet
Kloksteeg 25
2311 SK Leiden
071-5126666
info@prentenkabinet.nl