Bereidingsadvies thuismenu

3-gangen thuismenu

3-gangen thuismenu bereidingsadvies

Voorgerechten

Wildpaté

  • Paté
  • Cranberry-vijgen chutney
  • Getoast zuurdesem

Haal alles uit de verpakking. Pak een bord en leg de paté op het bord. Leg de cranberry-vijgen chutney naast de paté. Leg tot slot het krokantje van zuurdesem tegen de chutney aan.

In zwarte knoflook gemarineerde zalm

  • Zalm
  • Salade snow crab
  • Spinazie crème
  • Inktvis pretzel

Haal alles uit de verpakking. Pak een bord en leg de zalm op het bord. Leg de salade van snow crab tegen de zalm aan. Verdeel de spinazie crème in toefjes over het bord. Leg tot slot de inktvis pretzel op het geheel.

Pastinaak soep

  • Soep
  • Dragon-pastinaak taartje

Verwarm de oven voor op 180 graden. Het aluminiumbakje is oven vast. Leg het taartje in de oven en bak deze gedurende 5 minuten. Haal de soep uit de verpakking en knip het zakje open. Verwarm de soep in een pannetje tegen de kook aan. Leg het taartje in een kom en schenk de soep er overheen.

Hoofdgerechten

Rundersukade

  • Rundersukade
  • Salie saus
  • Groente garnituur
  • Aardappel garnituur

Verwarm de oven voor op 180 graden. Haal het plastic van de bakjes, de aluminiumbakjes zijn ovenvast. Leg de sukade en aardappel en groente garnituur in de oven en bak deze 10 minuten. Verwarm in de tussentijd de saus op in een pannetje tegen de kook aan. Haal de sukade en de aardappel en groente garnituur uit de oven. Leg alles op een bord en schenk de saus om het geheel heen.

Vis van de dag

  • Vis
  • Saus
  • Aardappel garnituur
  • Groente garnituur

Verwarm de oven voor op 180 graden. Haal het plastic van de bakjes, de aluminiumbakjes zijn ovenvast. Leg aardappel en groente garnituur in de oven en verwarm deze gedurende 10 minuten. Leg na 2 minuten de vis bij de garnituren in de oven en bak deze de resterende 8 minuten. Verwarm in de tussentijd de saus in een pannetje tegen de kook aan. Haal vervolgens de vis en de aardappel en groente garnituur uit de oven en leg alles op een bord. Schenk tot slot de saus om de vis heen.

Aubergine gevuld met ratatouille

  • Aubergine
  • Mozzarella
  • Tomaten dressing

Verwarm de oven voor op 180 graden. Haal het plastic van de bakjes, de aluminiumbakjes zijn ovenvast. Leg de mozzarella op de aubergine. Leg het bakje met de aubergine in de oven en verwarm deze gedurende 8 minuten. Verwarm in de tussentijd de tomaten dressing in een pannetje heel licht op. Haal het bakje uit de oven en leg het op een bord. Druppel de saus tot slot over het geheel.

Nagerechten

Panna cotta van noten

  • Éclair gevuld met pure chocoladeroom
  • perencompote

    Kaasplateau

  • 4 stukjes kaas
  • Truffelhoning
  • Kletzenbrood

Voor beide nagerechten pakt u een bord. Vervolgens maakt u, uw eigen creatieve creatie. Maak tot slot een foto en deel het met ons op Instagram en/of Facebook. #hetprentenkabinet

 

Lunch: 
Donderdag t/m zaterdag
12:30 tot 14:30 uur (keuken tot 13:30 uur)
Diner: 
Maandag t/m zaterdag
17:00-23:30 uur (keuken tot 20:30)
Op aanvraag gaan wij eerder open.     
-
Koningsdag zaterdag 27 april zijn wij gesloten.
-
Wij hebben een rookvrij terras.     
                                                              

Contact opnemen

Het Prentenkabinet
Kloksteeg 25
2311 SK Leiden
071-5126666
info@prentenkabinet.nl