Bereidingsadvies thuismenu
Kerst
Verwarm4-gangen thuismenu bereidingsadvies Kerst
Voorgerecht
Terrine van gerookte zalm
- Terrine
- krab salade
- Wasabi crumble
- Scampi
- Ponzu mayonaise
- Wasabi kroepoek
Haal alles uit de verpakking. Pak een bord en leg de terrine op het bord. Leg de krab salade tegen de terrine aan. Leg de scampi op de krab salade. Verdeel de ponzu mayonaise in toefjes over het bord. Kruimel de crumble over het gerecht heen. Leg tot slot de wasabi kroepoek op de terrine.
Tussengerecht
Tarbotfilet
- Tarbot
- Gamba
- miso-yuzu saus
- Pesto van linzen en zongedroogde tomaat
Verwarm de over voor op 180 graden. Haal het plastic van de bakjes, de aluminium bakjes zijn ovenvast. Verwarm in de tussentijd de saus op in een pannetje tegen de kook aan. Haal alles uit de oven en leg het op een bord. Schenk tot slot de saus om het geheel heen.
Hoofdgerecht
Hertenfilet
- Hert
- Wild saucijs
- Aardappeltaartje
- Saus van bockbier en sjalot
- Pastinaak & aardpeer
- Wortel, asperge en trostomaatjes
Verwarm de oven voor op 180 graden. Haal het plastic van de bakjes, de aluminiumbakjes zijn ovenvast. Leg de hert in de oven en bak deze 8-10 minuten in de oven. Leg na 2 minuten de aardappel en groenten garnituur bij de hert in de oven en bak deze 6-8 minuten in de oven. Warm in de tussentijd de saus op in een pannetje tegen de kook aan. Haal de hertenfilet, de aardappel en groenten garnituur uit de oven. Leg dit alles op een bord en schenk de saus om het geheel heen.
Nagerecht
Zoet Kerst dessert
- Taartje van chocolade financiers, kaneel en chocolade genache
- Marshmallow van kers
- Gesuikerde hazelnootjes
- Macaron met botercreme en Amarena kersen
Voor het nagerecht pakt u een bord. Vervolgens maakt u, uw eigen creatieve creatie. Maak tot slot een foto en deel het met ons op Instagram en/of Facebook. #hetprentenkabinet
-
Zaterdag 26 april zijn wij gesloten
-
Contact opnemen
Het Prentenkabinet
Kloksteeg 25
2311 SK Leiden
071-5126666
info@prentenkabinet.nl