Menu
Voorgerechten
Aspergesoep € 10,75
Peterselie, ei en een bladerdeeg stengel.
Roodlof gevuld met parelcouscous en hazelnoot € 17,25
Gillardeau-oesters* € 15,75
Márbre van Hollandse asperges en beenham € 15,75
Panna cotta van asperges met huisgerookte zalm* € 18,50
Koud geserveerde beef tataki € 18,50
Hoofdgerechten
Sardijnse Fregula pasta met vegan zeebanket € 27,75
Flan van asperges € 27,75
Vis van de dag* € 32,00
Tonijn van de grill met antiboise € 32,75
Op het vet gebakken, licht gerookte eendenborst € 34,00
Lamsrugfilet en rack € 37,50
* U kunt naar wens Oscientra kaviaar toevoegen aan het gerecht, € 12,50 (2,5 gram)
Extra
Mandje brood met smeersels € 5,50 per mandje
Biologische frieten met truffelmayonaise € 5,95 per portie
Een extra Gillardeau-oester € 5,25 per stuk
Nagerechten
Red velvet dessert € 13,25
Hazeldream cocktail € 13,75
Proeverij van desserts € 16,95
Plank met kazen € 17,50
Extra
Biologische frieten € 5,95 per schaaltje
Mandje brood € 5,50 per mandje
Surprise menu
3-gangen €48,95 p.p.
4-gangen €59,95 p.p.
Inclusief scroppino en amuse.
Heeft u dieetwensen of allergieën laat het ons dan weten, wij houden hier graag rekening mee. Het Prentenkabinet heeft alleen geen allergenenvrije keuken.
Bites menu
“Als prentjes op uw tafel” € 59,50 per persoon
Onze chef stelt 5 gerechtjes voor u samen
waarbij wij rekening houden met eventuele restricties.
Wijnarrangement 5 glazen € 38,75 /half arrangement € 22,50
(Het bites menu graag per tafel en voor 20.00 uur bestellen)
Menu gastronomique
4-gangen gastronomique met extra gang scroppino tussendoor € 69,95 p.p.
Chef’s menu
4-gangen chef’s menu met scroppino als 2e gang € 62,50 p.p.
Contact opnemen
Het Prentenkabinet
Kloksteeg 25
2311 SK Leiden
071-5126666
info@prentenkabinet.nl